god fredag

Publicerad 2009-07-31 18:18:58 i Allmänt,

på er alla..engelsson har varit tvärledsen o arg idag..ja egentligen bara tvärledsen men det måste ju akut maskeras så då blir det ilska av det..  det e så svårt när man blir ledsen på sina närmaste för det blir en massa konstiga återvändsgränder o hörn man hamnar i innan man kan reda ut saker o ting..allt blir tilltrasslat o  fel o alla blir ledsna o så får man väldans dåligt samvete o blir nästan arg över det oxå..jamen halååå allihop..nu var de ju jag här som var ledsen ju..men det e man ju inte utåt  utan man e arg o det e ju de som ens älskade ser..att man e arg fast man inom sig e så liten o ledsen så..  ja herrejisses så det kan bli...


Men detta blev ju en attans jämmerdal detta..så nu kravlar vi oss opp ur den o tittar på lite fina bilder som engelsson o älskade barnbarnet traskade runt i trädgården o tog idag innan alla ledsamheter bröt ut.. 







När jag tog bilderna så tänkte jag alldeles speciellt på en person som jag hade velat ge en bukett..en tjej  som heter Sirpa o e den modigaste, klokaste mamma jag stött på


Postat av: Ingrid

Publicerad 2009-07-31 21:33:44

Hemma igen, vi har haft det toppen trots blåst o moln. Oj, vad mycket godheter du har i din trädgård!! Aldrig sett hört smultronspenat!! Spännande! Jag tänker alltid att nästa år ska jag lägga lite mer krut i trädgården men det verkar alltid komma något i vägen.. Hoppas du mår bättre ikväll!! Kram

Postat av: Linda

Publicerad 2009-07-31 21:53:13

Vad tråkigt gumman!! Här på gården är det livat värre!! Men nu har jag brutit avtalet om att de får hyra mitt garage... De får ha det augusti ut eftersom de har betalat... men sen är det nog!! Har du lust att slå en pling imorrn?? Vore trevligt att prata med dig innan du far norrut!! Kramar i massor till dig... /Linda

Postat av: Ännelaij

Publicerad 2009-08-01 00:38:22

Känner igen mig.

Man blir så arg så man blir ledsen. Extra jobbigt är det när man är arg på de närmsta eftersom de är de man inte vill bli arg på.

Men det är ju oundvikligt eftersom man är så tighta.



Det syns ju inte att man är liten och ledsen när man bubblar över av ilska, omgivningen ser ju bara ilskan.



Väldigt fina bilder!



Många kramar

/A

Postat av: Ragnvi

Publicerad 2009-08-01 08:57:51

Morning! Hoppas din dag i dag blir bättre! Måste den bli! Trots din sinnestämning så bjuder du då oss i bloggvärlden på ljuvliga foton! Smultronen hade jag aldrig hört talas om! Och vildtomat?

Sen såg jag en skön flicka bland snäckorna också! Och din dotter; vilka fina figurer!

Kramen!

Ragnvi

Postat av: Boman

Publicerad 2009-08-01 10:46:44

Så kan det bli, hoppas det känns bättre idag. Kom hem igår själv, efter en lång dag på jobbet, med sömnbrist och matbrist... bladang! inge bra blev det. Men det gick över efter jag fått lite mat i mig och blodsockret höjt sig över fotknölarna. Fick be om förlåt, skämmigt nog. För jag är den första att stoppa i folk mat om de är griniga;-)

Egentligen skulle jag bara berömma dina fina foton!

Min blommor ser jag på väg ut och in men kameran har fått vila, tyvärr.

Återkommer nog för att njuta av dina bilder.

Postat av: AnnaKK

Publicerad 2009-08-01 12:40:25

Hej på dej!



Hoppas det är en gladare dag idag då!? Jobbigt med såna dagar som du tycks ha haft igår, men de är väl också nåt som hör livet till... <:-)



Underbart fina bildcollage du har satt ihop här - inte minst på insekterna! :-)

Postat av: Kerstin

Publicerad 2009-08-01 22:57:58

Vad tråkigt att du ska ha det så. Får hoppas att morgondagen för glädje med sig.

Vilka fina bilder du visar.

Må så gott.

Postat av: puff...

Publicerad 2009-08-02 13:59:23

Fina rara underbara TACK!!!



Har problem med mitt mejlkonto..

Kommer in ibland så jag har fått och läst dit mejl man inte riktigt hunnit besvara.

Det har varit lite.. tja vad ska man säga.. Hektiskt dom här dagarna..haha

Men ska formatera om datorn snart..

så förhoppningsvis ska allting gå lättare efter det.



Tack ännu en gång Fina goa du!!



ISOT HALIT

Postat av: Maria

Publicerad 2009-08-03 07:27:52

Hade helt missat att du lagt in detta i fredags! Snälla, goa, "bäst-aste" du!! Hoppas det ordnade sig med raska tag men bättre är det nog....annars förtjänades ingen mumsig pizza/pirog! ;)



Stor kraaam!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej