Jaha då var Karlshamn avverkat...

Publicerad 2010-04-21 21:42:22 i Allmänt,

o trevligt Som attan var det...ja kanske inte för käre sambon som tampades  med försäkringskassan o deras smått förvirrade handläggare..Men vi tre damer hade rysligt trevligt.. Ena kusinen hämtade ut sina nya glasögon o bidde så stilig så o sen har vi lunchat o shoppat o engelsson har ju fotograferat..tyvärr kan jag inte visa er bilder på mina fina kusiner för då hade blivit väldans osams med engelsson..
Fast jag har ju fotat annat o det kan jag visa... O askmoln vet jag ju inte men en dramatisk hotande grå himmel vart det som ruvade över staden..
På vägen hem från stan så tog vi vägen genom Svängsta o stannade då vid Mörrumsån o där växte vitsipporna så vackert.. Vitsippan heter Anemone Nemorosa på latin..visst låter det ljuvligt?
O med dessa små ljuvligheter så gör engelsson kväll


Postat av: AnnaKK

Publicerad 2010-04-22 08:00:47

Ljuvligheter var ordet! :-) Vitsipporna är verkligen underbara nu. Och himlen... Ja, man kan ju undra om det inte var lite aska i de där molnen iallafall!? 8-X Den sista kanske, för nu har det ju visst lugnat ner sej med den saken. :-)Ha en fin dag!

Postat av: Ingrid

Publicerad 2010-04-24 10:45:43

De gör verkligen skäl för sitt vackra namn!

Så dina kusiner vill inte vara med på bild... Mina brukar mer tycka det är kul... (i allafall har de inte protesterat) Nu har jag dock inte testat alla 26... ;-D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej