Blåsippor i blåsväder...

Publicerad 2011-04-07 16:03:57 i Allmänt,

har engelsson tampats med idag..  En bit från byn så finns en liten skogsbacke där blåsipporna alltid e tidiga..  Så idag så tog vi bilen..käre sambon o jag--o for på sippjakt..
O visst  hade de kikat fram..men de hade det minsann inte lätt.. Det blåste så det fladdrade om kronbladen på de små raringarna..men med sina lurviga stjälkar så klamrade de sig envist fast i backen..
Det var nu inte alldeles lätt o fota dem..men jag fick till några bilder i allafall..för ni har väl..precis som jag..längtat efter dem??


Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-04-07 17:57:45

Åhhh, vilket härligt vårtecken! Jag väntar på tussilago, men har inte sett någon ännu, men så är jag ju inte ute och så mycket heller. Vägen till VC är inget tussilagoställe. Där får jag nöja mig med alla krokusar och snödroppar som numera nästan trängs i rabatterna. :) Tids nog så hittar jag nog någon liten gul tussilago eller en blåsippa kanske?

Tack för att du ger dig ut på blomjakt och delar med dig.Ha en fin kväll! Massor av kramisar...

Postat av: Ann Catrine

Publicerad 2011-04-07 20:23:37

Älskar blåsippor!

Favoritväxten Nr1

(kanske syns i min header) ;-)Roligt du är med i min lilla tävling!!

Lycka till ;-)

Postat av: Cicki

Publicerad 2011-04-07 22:41:32

Visst piggar dina blåsippor upp mig. De tillhör favoritblommorna. Det är en riktigt ordentlig förkylning jag åkt på.Skönt att det verkar ordna sig med FK för din del. Den oron vill man verkligen inte leva med. Vår första prio är att försöka få sambon in i deras system igen. Han har varit utanför systemet sedan tidigt nittiotal. Nu vill de inte ens ha kontakt fast vi försökt vid ett flertal gånger. Han finns helt enkelt inte för dem.

Postat av: Christa

Publicerad 2011-04-08 07:56:30

Underbara blåsippor du visar. Allt väl? Tack för dom rara orden om halsbandet och klockan. Undrar om det får komma upp på väggen till helgen? Vi får väl se. Man måste borra först och gubben mår inte så bra. Hoppas du får en fin och trevlig helg. Stor kram till dig min vän kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej