engelsson har varit närgången..

Publicerad 2011-04-03 11:47:16 i Allmänt,

igen..japp  Igår förmiddag så travade jag runt med min kamera i trädgården o hittade mycket daggstänkt fint o fota.. Vårblommorna hade bulnat sig igenom jorden lite här o var o perennerna hade vaknat till liv...
Ja krokus... snödroppe..gräslök...daggkåpa..löjtnantshjärta o amerikanskt blåbär ser ni här ovan...i den ordningen...
O mycket mer kommer det..bara nu värmen infinner sig..det blir aningen aningen varmare för varje dag..tror det varit plusgrader på nätterna ett par dagar nu..
engelsson längtar efter vit- o blåsipporna..
Nu ska jag trava ner o kolla vad ungfolket sysslar med..de har ju renovering på gång..så här såg det ut igår..
Kylen o diskmaskinen stod lite vilsna mitt på golvet o det mesta annat vart utrivet o utkastat på gården
Här ligger köksmattan o bänkskivorna.o nu ska nytt fint golv in o nya fräscha bänkskivor..blir nog attans fint detta..
Spännande när det händer lite..snart e det dax för käre sambon o engelsson o stöka med vårt..vi ska ju inte göra nåt såhär omfattande..jag vill ha kvar mina gamla fina köksskåp som ju e original..men lite plock o målning blir det..o min nya fina kran ska monteras upp..
Jag önskar er alla en bra o fin söndag...jag får trava runt till er i kväll o se hur era dagar varit..varm kram..o var rädda om er..


Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-04-03 13:39:18

Vilka underbart vackra foton du tar. Gissar att du har en riktigt bra systemkamera? Jag tycker att det är roligt att fota men jag kan ingenting om inställningar mm och inte har jag ögon som ser naturens fina konstvärk så ofta. Jag tror inte min digitalkamera kan fånga så fina detaljer?



Ja, de där sista bilderna var kanske inte så vackra, men väldigt talande. ;) Jobbigt när det pågår, men dess då skönare när det är klart. Är det engelsson som får stå för matlagningen för hela huset nu då? För i det där köket blir det väl ingen mat gjord på ett tag fram över?



Ha en fortsatt fin söndag! Kramisar i mängder...

Postat av: Christa

Publicerad 2011-04-03 20:13:24

OJ OJ OJ, hela köket är under renovering? Jobbigt när det pågår men så kul att pyssla i det nya när allt är klart. Ska bli kul att se färdiga resultatet. Hhaha finska viken, ja varför inte. Orkar inte heller med såna människor. Livet är för kort för att ge tid och såna. Stor kram till dig också min vän.♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej