engelsson saknar sin vovve..

Publicerad 2011-04-02 11:30:02 i Allmänt,

titta bara så bedårande han e..
Men han följde med sonen till Gotland då denne flyttade dit..hmmm att det kan vara så tomt efter en hund.. För o inte tala om hur tomt det e efter sonen...han var ju hemma en helg vid engelssons födelsedag..o jag hoppas han snart kommer hem igen..o tar Spike-vovven med sig.


Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-04-02 16:12:19

Älskade djur lämnar stora tomrum oavsett hur stora eller små de var. Vår första hamster som dog 2007 glömmer vi aldrig. Något utöver det vanliga var den lille krabaten.I höstas hade vi en stor hittehund hos oss över en natt innan polisen kunde hämta honom. Trots att han var hos oss i mindre än 24 timmar så blev det väldigt tom och vi tänker på honom fortfarande. Har både foton och videoklipp kvar som vi kikar på ibland. Skrev om honom i bloggen...

http://aprilsus.blogspot.com/2010/10/somnproblem.html http://aprilsus.blogspot.com/2010/10/sondag.html <3

Själv har jag inte haft en egen hund sedan pojkarna var små, men efter att vi lånde sonens hund under några månader för 1 1/2 år sedan har längtan efter egen hund vuxit sig stark. Men då måste det vara en hund som passar in just i våran lilla familj.Jag mår bättre idag! Det var nog den bestämda kramen från dig och bra med sömn som gjorde susen.

Ha en super duper skön Lördag! Kramisar i massor!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej