Så gick denna påsken...

Publicerad 2011-04-25 17:23:44 i Allmänt,

o i morgon kommer vardagen igen..men skola o jobb o rutiner..  Men en sån underbar ledighet det varit..fantastiskt väder..mycket god mat..grillning o härliga promenader..ja så ungefär kan man sammanfatta engelssons påsk..
Isabelle min mellandotter har nu i två dagar fått med sin moder på underbara skogspromenader längs ån o i skogen som finns här intill.. En sån fantastisk natur vi har rätt inpå knutarna..så tacksam man ska vara som får bo såhär..
Vitsipporna e som vackrast just nu..o jag bara var tvungen o fota dem..för snart e de borta för denna gången..
Den skogsstigen som vi följde slingrar sig över en kulle...helt orörd underbar skog..
Här kommer engelsson o trava flitigt hädanefter...
I  trädgården så växer allt så fort att man nästan inte hinner med..  I kryddlandet har allt kommit upp nu som överlevt den tuffa vintern...
O här ser ni beviset för engelssons senaste stolleprov..jag fick för mig att det skulle gå o trä lerkrukor över en järnpinne..o ja det gick ju men svajigt var det..o käre sambon gick stillsamt efter lite ståltråd o förankrade hela projektet stadigt i trappräcket..
I odlingslådorna e det full fart..allt som engelsson o Zac planterade för nån vecka sen e uppe ovan jord nu
I den gamla stenöknen som syrrorna förvandlade till en rabatt blommar det infernaliskt..det e underbart o se..snart blommar Caraganen oxå..ett hav av gula blommor på det lilla trädet..
Ja till sist ungfolkets påskbord..visst blir man glad??  Nu ska engelsson ta ett ryck o städalite..jag får besök i morgon..det ser jag fram emot..  Ha det så fint i det underbara vädret..var rädda om er..kram


Postat av: Christa

Publicerad 2011-04-25 19:58:02

HALLOJ! Hoppas påsken din varit bra. Vi har i natt kommit hem från Norr. Det var skönt att ta en paus från allt. Ja nu är det så denna årstid att man inte sitter här så mycket. Hoppas du mår bra. Hörs mera kram

Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-04-25 21:01:26

Visst är det skönt att ha fin natur in på knuten. Min sthlm vistelse var underbart härlig, men under de sista dagarna satte hemlängtan in. Visst kan huvudstaden vara vacker, men jag trivs bättre i lugnet med frisk luft och vacker natur.Jag gillar dina tok krukor, men förstå inte vart du får idéerna ifrån? Låter som även du har haft en fin påskledighet. Härligt! Ibland är det bra med döttrar/barn som släpar ut en på promenad. ;)Ha en fin kväll, vännen! <3

Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-04-28 13:17:40

Tar en kaffepaus efter ett varv med snabeldraken och passar på att läsa lite bloggar.

Då kan jag ju inte låta bli att fundera över vilka nya påhitt Engelsson pysslar med i sin trädgård eller vilka små fotoutflykter här iväg på?Oavsett vad du gör, så hoppas jag att du har det trevligt i solskenet. :)Storkramis på dig!

Postat av: Ingrid

Publicerad 2011-04-28 21:50:42

Oj, har du sått redan.. det dröjer nog en vecka till minst alldeles för kallt i jorden ännu. Lite dill har jag sått i en odlingslåda vid södervägg, det är det enda.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej