Goodermorgon cybervärlden..

Publicerad 2011-03-21 10:16:54 i Allmänt,

o alla bloggvänner gamla som nya.. engelsson e fortfarande rysligt nyfiken på vilka ni e som tassar runt här hos mig.. En hiskeligt massa besök..men bara några få goa som kommenterar..
Inatt har jag sovit o sovit o sovit..tungt o drömfritt..tror jag.....minns inga drömmar i allafall..vilket jag e glad för..mina drömmar brukar inte vara så trevliga nej..
Hmm som ni kanske minns..så skulle engelsson baka low-carb bröd..ja jo det gjorde jag oxå..en himla procedur var det med en miljon ingredienser..
O resultatet då..njaaeeemmmjjoo--näääääääääääääääää tack..inget för engelsson
Det blev ett bröd jodå..eller t om två..som smakade..ja vad smakade det egentligen..skorpan var hård men skör..o inkråmet..ja det var inte alls..det bara liksom fanns inte...som att äta luft..äggsmakande luft..engelsson tuggade o tuggade o det fanns inget o tugga..  Det e säkert bra för den som e riktigt frälst på GI-mat..men riktigt så religiös e nock inte engelsson..
http://jonnasrecept.blogspot.com/2010/09/fantastiskt-low-carb-brod.html
Jag länkar ändå till sidan där jag hämtade receptet om någon känner sig manad att prova..en riktigt bra sida förövrigt med mycket recept..
Idag e det gråväder ute..solen har tagit timeout idag..men det gör då rakt ingenting..engelsson har o sysselsätta sig med ändå.. Idag måste jag ta itu med lite blompyssel inomhus.. Mina citronträn har fått spinn..så ledsen jag blev..mitt stora dog i höstas o nu e de två halvstora som drabbats..hur tusan får man bort spinn..
Krasseodlingen e klar för saxen nu..gott..o dax o sätta en ny..
Paprikorna har tagit fart..
O likaså tomaterna..bedårande
Och vårtecken numro två..hittade engelsson i en sluttning under promenaden igår...
Från en lyktstolpe hängde dessa..??
Nu ska engelsson skaka liv i sina gröna fingrar o kicka igång dagen..ha en rikltigt bra dag alla..kram


Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-03-21 17:18:39

Visst blir man nyfiken på dem som läser men aldrig kommenterar. Jag är sån själv på flera bloggar, men inte hos goa engelsson. Här kommenterar jag så ofta jag kan och mer än gärna. :)Jag är långt ifrån någon blomster expert, men jag vet att jag kämpade tålmodigt för många år sedan med en stor benjaminfikus som fick spinn. Jag fick tips om att blanda såpa och vatten i en sprayflaska och spruta mycket och ofta, även på jorden, det är viktigt. Mindre väkter kan man doppa i en hink med såpa vatten. med envishet kan det gå att bli av med eländet. Lyckat till & Kram!

Postat av: Christa

Publicerad 2011-03-21 19:55:53

Tack för den varma kramen rara du! Det ordnar sig. Vi hörs kram

Postat av: Cicki

Publicerad 2011-03-21 21:48:15

Jag håller med AprilSus att såpvatten hjälper. Jag brukar också börja duscha med iskallt vatten. Då får växten/ohyran en chock och kan på det viset försvinna om det inte är för kraftiga ingrepp. Kallt vatten först, sedan såpvatten.Min dotter och hennes sambo håller på med LCHF-mat. Hon brukar ha med sig egen müsli och baka bröd när de är här. Men det smakar verkligen inte gott.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej