Påsklovet framskrider..

Publicerad 2012-04-04 15:37:23 i Allmänt,

i lite lagoma takt här hemma hos oss. Bara tisdag ännu o veckan känns lång och löftesrik. Det som engelsson mest önskar sig e ju värme o sol.. ja framför allt värmen.. Nu har det varit lite si o så påmden fronten, isande kalla vindar o upp till tio minus på nätterna..inte så kul precis. Arbetet i trädgården har avstannat för engelssons del..jag fixar inte kylan..att ta en promenad e en sak men att ligga o krypa i rabatterna i denna snålblåsten..nä tack..
.
.
Bägge ätteläggen e ju hemma från respektive skolor denna veckan..mysigt att ha dem hemma..  Isa o jag har ju gått våra promenader o kämpat på med LCHF-ätandet..o käre maken o yngste dottern har oxå hakat på..Mikko mådde dock inte så bra av det utan blev yr o trött..så hon får nog återgå till att äta kolhydrater. Jag har ju provat detta tidigare men då har det kännts motigt..nu går det dock mycket lättare,,fortfarande vet jag inte hur mycket jag minskat i vikt..men kläderna sitter lösare..
.
.
Onsdag hann det bli innan detta inlägg lyckades bli klart.. engelsson e rätt värkbruten idag o allt går i väldans sakta mak.. Käre maken kokar köttsoppa..premiär för hans del..men eftersom jag inte klarar av något arbete som e knutet till axelpartiet så blev han så illa tvungen idag..o det doftar ljuvligt vill jag bara meddela..
.
.
All påskstädning ligger nere just nu..jag får ta tjejerna till hjälp i morgon..idag orkar jag varken städa eler delegera.. inte för att det e så mycket att göra..går på en timme om vi hjälps åt..
.
.
Jag önskar eder alla en förträffligt trevlig påsk..det ska vi ha..på fredag ska vi på den årliga antik o samlarmässan som vi åker till varje påsk..ska bli trevligt..
rabarberknopp


Postat av: ingrid

Publicerad 2012-04-07 18:50:56

Här har vi en smått kylig och snöig Påsk.. vilken skillnad mot förra året när det var shorts och linneväder. Påskkram på dig!

Postat av: Janne

Publicerad 2012-04-08 09:23:22

Hej! vi har varit några dagar nere på Öland men det blåste så in i tusan så vi åkte hem på Långfredahgskvällen och hamnade mitt i snöovädret. men vi kom hem tillslut efter 6 !!!! timmar !!! Ha en fin dag !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej