Söndagen tassar runt med..

Publicerad 2012-01-15 14:46:56 i Allmänt,

engelsson o familjen..  Maken o jag har roat  oss med att arrangera om lite i köket..engelssons enorma kryddsamling behövde en genomgång..nu står allt i prydliga rader o framför allt..nu har man en bättre översikt.. Ungfolket donar med sitt inför Zeldas ankomst..de målar skötbord o tvättar alla babykläderna.. Isabelle grejar på sin vind o Mikko e på allmännt söndagslojt humör.. Ute e det kallt som attan men här inne sprakar elden i öppna spisen o engelsson dricker kopp femtioelva i raden med kaffe.. Nu e det allra allra mesta av julsakerna borta..vemodigt som attan..men nu ser vi fram emot våren.. Den har sina egna färger i prydnadssaker o gardiner här hos oss..  Nu åker det röda ner o istället kommer det vårgröna upp..


.
.
.
Idag ska vi bryta söndagstrenden o servera tacos som söndagsmiddag..alltså ingen stek med sås o potatis idag.. Blir nog bra det oxå misstänker engelsson..
.
Sitter o sneglar på min enorma monstrera..den borde allt tassa in i duschen..men hur det ska gå till får vi nog klura på..den e jättestor nu..i stort sett i takhöjd o bladen spretar åt alla håll o kanter..-..så det e väl tveksamt om vi får in den genom dörren till badrummet..
.
Här en bild från förra gången vi lyckades släpa in den i duschen..då var den en halvmeter kortare..
.
engelsson lyssnar till stillheten i huset..detta e det absolut mest harmoniska hus jag bott i någonsin..  Här kan man verkligen koppla av o få lugn o balans inombords,.. Här e det underbart att få bo.. När man kommer hem så e det som att kliva in i en varm öppen famn.. Nu längtar jag till våren..tills att det e dax o börja peta ner frön o lökar igen.. Jag hoppas på en tidig vår i år..men vi får väl se..detta skumma vädret ska man inte tro att man begriper sig på..kan ju bli snöstorm till midsommar
.
.
Nehe..ett nytt ryck i köket kanske..lite kvar o pyssla med innan vi e klara..trevlig söndag på er..var rädda om varann..kram


Postat av: AprilSus

Publicerad 2012-01-15 16:21:21

Din beskrivning av ditt hem och din familj är så fylld av värme att man inte kan göra annat än önska att man var en del utav den, om än bara en liten husfluga. :)Njut av ditt hem och din idyll som du faktiskt själv har skapat och gjort dig förtjänt utav. <3Kramisar!

Postat av: Boman

Publicerad 2012-01-16 09:38:26

Oh så härligt vårlik bilden på vasen och tulpanerna var! Längtar dit!

Postat av: Janne

Publicerad 2012-01-17 08:29:51

Hej! När jag var ung och bodde hemma så åt Henriksson ofta stek och annat gott på Söndagarna, Nu kan både Henriksson och Nielsen (Flickvännen) äta det mest varierande rätter på Söndagarna. Ha en fin dag !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej