Vad säger ni om...

Publicerad 2012-01-10 16:56:36 i Allmänt,

vi skulle ställa in oss för ett riktigt toppenår i år?? Ett sådant där kanoår där allt flyter på o det enda som stör ordningen e en en massa ROLIGA överraskningar.. Där alla sköter sina åtaganden o låter bli o sticka näsan i andras o ska det var nåt umgänge år 2012 så ska det vara under civiliserade former.. De som inte känner för sånt kan ju stanna hemma o vänta in världens undergång kan engelsson tycka..
.
.
Japp leva som attan o låta andra leva sitt liv e engelssons motto för detta nya år..  O inte släppa orosmoment nånstans i närheten av min tillvaro.. Jag tänker njuta av detta året..snusa på nya barnbarnet o busa med Zac..fotografera o blogga o baka o laga en massa nya maträtter..sy en massa..klä om min soffa..måla o tapetsera klart i kök o matrum..  Japp en himla massa o göra..tur jag har ett helt år på mig då.. Däremellan så ska jag gå på loppisar..umgås med mina vänner..o trava en massa i skog o mark..o dricka ofantliga mängder kaffe såklart..
.
.
Japp,,engelsson har ett fantastiskt år framför sig..o hur nära var det att det inget år hade blivit..  Vi var på hemväg från Karlskrona igår..jag o maken o äldsta dotter o lille Zac..  Kör på E22 strax innan Karlshamn då en stor lastbil framför oss kränger till..o ett isflak som var mer än en meter långt o säkert 15 cm tjockt far ner från taket på släpet o kraschar två meter framför vår bil.. Det var fråga om sekunder mina vänner att vi inte fick den rakt igenom framrutan istället.. Fy attan vad otäckt o vad många tankar som hinner fara igenom en.. Man e väldigt tacksam efter en sån incident..förbannat jävla tacksam e man..  O mån om de sina..
.
.
Var rädda om er därute på vägarna..kram


Postat av: AprilSus

Publicerad 2012-01-10 19:27:16

Fy vad hemskt, med isflaket! :O Livet är verkligen skört och på ett ögonblick kan en olycka förändra allt. Skönt att ni hade sekunderna på eran sida och att allt gick bra.Det är sånt som får en att inse att glädjas åt livet vardagliga små tillfällen. Hoppas verkligen 2012 blir precis som du önskar dig. Själv är jag nöjd så länge inget blir till det sämre och vi får vara friska, bortsett från de vanliga krämporna. Allt som blir till det bättre är en bonus. :)Många kramisar!

Postat av: Cicki

Publicerad 2012-01-10 22:33:00

Vilken tur att det gick bra.Japp, nu kör vi Räkmackeåret 2012!

Postat av: Janne

Publicerad 2012-01-11 07:58:10

Hej! Det verkar som Engelsson har många nyårslöften att införliva. LER! Ha en fin dag !

Postat av: strömma

Publicerad 2012-01-12 00:28:48

Det kan man nog kalla änglavakt. Fy vad otäckt för er och en himlans tur att det gick bra. Det räcker inte alla gånger att man själv kör försiktigt när man delar väg med andra.kram

strömma

Postat av: strömma

Publicerad 2012-01-12 00:30:31

Det kan man kalla änglavakt. Vilken tur att allt gick bra. Men säkert hemskt att uppleva.Med önskan om ett fortsatt änglavaktår.kram

strömma

Postat av: strömma

Publicerad 2012-01-12 00:31:53

Undras vad som hände nu? Första kommentaren syntes inte och skrev ett till och nu blir det ju 3 st från mig här :-)

Postat av: Ingrid

Publicerad 2012-01-12 17:50:39

Fy vad otäckt, tänk vad allt kan ändras på bråkdelen av en sekund.. Tur det gick bra denna gången! kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej