Blåsippsfynd o loppisrunda

Publicerad 2012-03-22 17:59:26 i Allmänt,

har vi upplevt idag..maken o jag..
Tyvärr hade jag jag inte med kameran med det bra macrot..så bilderna blev inte så jättebra..men blåsipporna har defacto tittat upp..en södersluttning som lyste blått mötte oss när vi klev ur bilen..
.
.
Ja nu e våren här..o dessa små sippor ska definitivt få besök av engelsson igen..denna gången med ett bra macroobjektiv i packningen..
.
.
På loppisrundan så fyndade vi en stor påse lego till Zac..med en massa fina delar till riddarlego.. Allt från en hiskelig drake till delar till riddarborgar o riddare o hästar o ett hiskeligt skelett..Han var helt salig den lille mannen..  Sen fyndade jag lite tyger o ett par böcker o en Royal Crona ljusstake som jag letat länge efter.. Maken hittade ett gäng gamla läskbackar från Pripps..de där gröna som fanns förr..de lade han raskt beslag på för o ha i källaren..
.
Vackert väder har vi haft hela dagen..solen har skinit o det e varmt o gott ute.. I trädgårdarna jobbar folk med att röja o greja..trädgårdsmöblerna börjar komma fram lite här o där... Så nu tänker då åtminstone engelsson tro på våren...
.
Nu värken kroppen o säger ifrån på skarpen..så nu blir det soffhörnan resten av kvällen.. I morgon så far vi till Ronneby..o sen stundar helgen..det ska bli så inner ligt skönt o få ta det lugnt ett par dagar..  Denna veckan har varit otroligt intensiv på många vis..  Nå..nu tar engelsson kväll..ha det fint..


Postat av: Janne

Publicerad 2012-03-26 08:16:59

Hej! Här har Tussilagon kommit fram men det var minusgrader i natt. Ha en fin dag !

Postat av: Ingrid

Publicerad 2012-03-28 15:31:24

En tröst i bedrövelsen att vädret gjort att man kommit ut mycket och tankat lite kraft och energi i skog och natur.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej