Oj oj ojjjjjjjjjjjjjj vad engelsson..

Publicerad 2011-08-21 23:18:32 i Allmänt,

e trött.. På ett alldeles vidunderligt trevligt vis..  Sådär mjukvarmt kolaseg av belåtenhet i alla leder o muskler.. Denna helgen har gett mig så mycket positiv energi så jag e fulltankad för lång tid framöver..  Det började visserligen med lite skrämselhicka ang dotterns graviditet under fredagen men det var bara falskt alarm fick hon bekräftat på sjukhuset.  Dit hon o hennes man fick störta i allhast under förmiddagen o lämna Zac i mina o sambons händer..något vi genast utnyttjade till att norpa till oss lite kvalitetstid med honom..En lång trevlig handlingsrunda med besök på bondgård för o inhandla ägg hann vi med o sen utfodrade vi den lille mannen med en hamburgare..
På lördagen så fortsatte arbetet på vinden o mycket hann de med.. Sen fick vi supertrevligt besök av goa vänner som vi fikade med o sen lurade de ut engelsson i trädgården o innan jag hinner blinka så var all fallfrukt uppkrattad o ihopasamlad, potatisen upptagen samt all lök o bönor..äpplen o plommon plockade.  Ja plommon..för plötsligt var vi med plommonbuskar..förra året fanns det då inga plommon där..mycket mysko..  Men goda var de...o engelsson kokade plommonkräm på dem..
Söndagen kom den oxå o en mysig sovmorgon unnade sig engelsson o sambon o sen åt vi en lång frukost innan vi kickade fart på dagen..Barnens  storebröder kom o hjälpte till o så Magnus förstås..  Tack underbara snälla ni för all hjälp..  NU börjar vi skönja slutet på projektet.. Tidsplanen verkar hålla..likaså budgeten..med några mindre extrautlägg har vi lyckats beräkna kostnaderna rätt så bra.. Nå arbetade gjorde de alla..o engelsson lagade mat till ett helt kompani o takterna satt i..alla blev mätta..
Jag har även hunnit fotat lite..när sambon vattnade våra kaktusar så lade sig en droppe till rätta så fint mellan taggarna..o den fånagde jag på bild..det vart bra..
Nu ska en glad o tillfreds engelssson krypa till kojs..runt om i huset susar o sover delar av familjen redan..


Postat av: Hanna

Publicerad 2011-08-22 10:57:45

Vilken härlig bakgrund du har. Gillar. Sen lät det gott med plommonkräm :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej