Jösses en sån intensiv dag..

Publicerad 2013-05-25 16:38:00 i Allmänt,

denna luriga lördag blev. Vi steg upp redan kl 7 och sen var det frukost och lite plock  innan vi for mot grannbyn där idrottsföreningen hade en JÄTTE-loppis.  Redan vid åsynen av allt folk så var ju engelsson färdig att vända..jag gillar INTE stora folksamlingar och speciellt inte sådana här hysteriska tillställningar med insläpp en viss tid.  När klockan blev 10 så släpptes snöret och alla SPRANG hysteriskt ut över fältet och började dra i saker och ting..och sist, nå nästan sist lunkade engelsson.. Väl där inne så försvann maken åt sitt håll och jag styrde kosan mot krukorna..ja ytterkrukor o dylikt har de alltid på samma ställe år från år och samma goe kille står och säljer  och honom kommer jag bara överens med.. Så av honom handlade jag en hoper krukor till trädgården.. Förövrigt blev det inte så mycket fynd..men detta underbara följde med hem..
.
.
En kaffeservis i tunnaste porslin, 12 av allt utom assieterna..de fanns det bara 11 av. Förutom dessa så köpte jag också fyra fina koppar som hade stämpel made in Japan och kändes bra gamla i godset..
 
Efter loppisen tog vi en tur till Karlshamn och gick och strövade i affärer ochpå torget..åt en god sallad till lunch och hade det bra..
Och nu ligger köttet i marinad och väntar på grillkvällen..och engelsson..ja, jag ska bara finnas till en stund..ha en bra lördagskväll
 


Postat av: Cicki

Publicerad 2013-05-26 01:14:51

Det var ett väldigt vackert porslin.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej