Kvällen kom nu..

Publicerad 2013-05-20 19:20:00 i Allmänt,

som en lättnad.. Nu kan jag sjunka ner i soffhörnet utan att det gör nåt.. Stora rabatten är nästan klar, nu väntar bara lite inköp av växter som ska planteras ner i den. Lillsyrran kom cyklandes idag och hjälpte till och utan hennes hjälp hade jag inte kommit nån vart. Vi släpade stenar meddelst kvinnokraft och säckakärra och sen kom även maken och hjälpte till. Vi byggde upp som ett landskap av stenarna, ställde en del på högkant medan andra fick ligga platt. Makens och min vana att bygga akvariemiljöer kom väl till pass nu och roligt hade vi.
.
.
Ja så här blev det så långt, imorgon bitti far vi en runda till en plantskola och köper lite växter. Sen är detta projektet klart. Det känns skönt. Med tiden vill jag ha ett litet vattenspel här, bara ett litet men det får bli i höst det.
.
.
Så idag har det varit full rulle, vi har även hunnit handla och gratta en vän på födelsedagen. En lila kornettblomma i en ljuslila kruka blev det, ja hon gillar lila.
.
.
Jag har ett till projekt för ikväll kom jag på, de hade aprikoser på Willys så det ska kokas lite aprikosmarmelad.
Nu känner jag hur jag bara sjunker ihop och blir ett med soffan..så jag säger godkväll allihop..ses i morgon..


Postat av: AprilSus

Publicerad 2013-05-20 20:49:35

Vilket slit göra, men fint blev det!:) Du är absolut värd att pusta ut i soffan efter en sån flitig dag.

Kramkram!♥

Postat av: Mia

Publicerad 2013-05-20 20:52:06

Bli du ett med soffan, det har du gjort dig förtjänt av i allra högsta grad! Kram på're!
PS Nä, det var inte Oleander, dom såg jag också, detta var mer som Rhododendronblad, men blommorna var små, gula i flock....

Kommentera inlägget här
Publiceras ej