Godkväll...

Publicerad 2011-10-03 21:06:42 i Allmänt,

engelsson sitter o varvar ner..  Isabelle o jag gick vår kvällspromenad o sen har jag suttit o laddat ner bilderna från min o sambons skogsrunda..  Vi åkte till en bokskog en bit utanför byn..  Inte mycket svamp fanns det..men det var vackert..väldigt vackert..  Löven har börjat gulna på allvar nu o faller i en strid ström från träden..  Det var fortfarande stråk av dimman kvar i vissa sänkor även om solen sken o det var en varm skön dag...
.
Här stod engelsson länge o bara kikade över gläntan mot granskogen på andra sidan..dimman lekte runt träden o solen lyste i smala stråk genom grenverket..
Jag har en massa fler bilder men det går så segt att ladda ner dem nu..  Så jag får göra det i morgon... Nu ska jag ta en bok o krypa ner hos käre sambon..ha det bra..


Postat av: Svenne

Publicerad 2011-10-04 09:14:42

Ja tyvärr har hösten kommit nu, både på gott och ont. Jag älskar färgerna, alla kombinationer av rött, gult och brunt. Det gör att denna kalla trista årstid ändå vibrerar av värme. Men är man villaägare med en massa träd runt om vår tomt är det inte speciellt kul, då väder och vind har en tendens att busa med löven, och busar in dem på min tomt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej