Jaha ja...

Publicerad 2012-04-24 23:06:45 i Allmänt,

så länge gick det.. Vad? Jo att låta bli o blogga.. Jag har funderat fram och tillbaka o åt alla möjliga håll.. O jag vet inte hur jag vill ha det..  Jag älskar min blogg..jag älskar bloggandet..jag älskar er läsare. Så vad ska jag göra..låta de negativa känslorna pga oönskade besökare ta överhanden...eller bortse från det. Jag vet helt ärligt inte.  Jag känner att detta är MIN plats..här har jag bott i flera år nu.. Här finns mina bilder mina tankar och ord..min glädje frustration och oro.. Mina fantastiska stunder blandade med de mer smärtsamma.. På dessa sidor har jag skrivit av mig så mycket genom åren. Här har jag mött människor, fantastiska människor..människor som jag idag inte vill vara utan. Människor vars liv jag följt..händelser i deras liv som jag kommenterat. Tankar de haft som gett mig nya tankar och infallsvinklar.
.
.
Jag ska fundera vidare..jag har fått kommentarer här på bloggen som värmer och även så på facebook.. Jag gläder mig åt att ni uppskattar min blogg och mina foton. Det har ju varit tanken med bloggen..att dela med mig av mitt liv..mina tankar och förmedla känslor och intryck via  mina bilder..
.
.
Nå nog om detta..livet här hemma har snurrat på medan jag har funderat..
.
.
Idag har jag haft en stillsam dag..en oerhört stillsam dag tillomed.. Nu är det så att jag tål inte vissa mediciner så bra..tyvärr måste jag ibland ta dessa pga att min sjukdom går i skov.. Ibland är inflammationerna i lederna så kraftiga att jag helt enkelt måste behandla dem med medicin.. Idag var en sådan dag  att jag tvingades ta till tabletter..jag har under ett par dagar kännt en försämring i min högra axel o idag var den nästan omöjlig att röra..därav tabletterna. Ja och reaktionen lät inte vänta på sig..jag blir helt utslagen av den här medicinen..hela kroppen känns som om den var fylld med mjölksyra och jag orkar absolut ingenting.  Egentligen borde jag äta denna medicin dagligen..ja åtminstone om min läkare finge bestämma..nå det får hon inte alltid..ibland bestämmer jag..jag har hellre ont än känner mig som en zombie..så därför åker den tablettburken endast fram i rena akutfall..
.
.
Ute framskrider våren sakteliga..nu till helgen skulle vi tydligen få det riktigt varmt och gott..  Det låter riktigt lovande för då får vi kärt besök..en gammal vän till mig och barnen kommer med fru och barn.  Detta ser jag verkligen fram emot o har så sakteliga börjat planera dagen..Om vädrets makter tillåter så ska vi grilla. Vi har inhandlat en massa fläskytterfile så den ska vi bjuda på samt lite korv till dem som föredrar det..  Sen tänkte jag göra den där citronpotatissalladen som vi alltid har till grillat..kanske lite coleslaw samt en stor grönsallad naturligtvis.
.
Vitsipporna har kommit på allvar nu..o jag har travat runt med barnvagn innehållandet ett styck ljuvligt barnbarn o med kameran i högsta hugg..lite bilder på det kommer nedan.
.
.
.
.
.
.
.
Så mina goa bloggvänner..ha det bra..o du Janne..nu har du lyckats reta upp engelsson så hon bloggar igen..kram på dig


Postat av: Boman

Publicerad 2012-04-25 07:28:28

Ja du, en del har då åsikter om allt. Kan man ju få ha, men de behöver inte vädras alltid. Jag för min del raderar bara dem. Min blog, mina regler vet du. Din blog, dina regler så fortsätt att skriva och dela med oss av dina fantastiska bilder.

Ännu är bara fåtalet vitsippor utslagna här, men de kommer.

Postat av: eva

Publicerad 2012-04-25 07:30:23

jag gick in här varje dag för att läsa så kom jag på just det du är ju inte här SUCK jag älskar dina upptåg m,m och dina härliga bilder ja jag älskar denna blogg så gissa vem som är glad att du är tillbax japp jag och säkert andra åxo som älskar din blogg sen finns det ju alltid störande personer men ge dom inte din tid det finns så mycke posetiva med bloggande åxo så låt dom inte komma in i skinnet fast jag vet att det inte är lätt men jag är glad att du är tillbax kramis

Postat av: Cicki

Publicerad 2012-04-26 19:32:28

Låt inte trollen vinna över din blogg och ditt liv. Du vet väl att de spricker när solen skiner på dem. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej