Solig söndagsmorgon..

Publicerad 2013-04-28 09:26:00 i Allmänt,

frukosten är avklarad och engelsson har inte speciellt ont idag.. Kan man ha det bättre? Nää knappast. Svärson och barnbarn åt frukost med oss, dottern har sovmorgon. 
.
.
Igår var vi i Kristianstad på loppis och shoppingrunda, engelsson fyndade tyger och käre maken en motorsåg--så båda två¨är så nöjda så.  Vi var på dels Erikshjälpen dels Kupan och det är två väldigt bra loppisar, båda har det rent och fräscht i lokalerna och fina cafeer med god och billig fika. Sen for vi runt lite i affärerna, maken var lycklig när han fick trava runt på både Rusta och Ö B.
.
.
Idag ska vi städa lite och sen plantera blommor och så lite fröer...laga goda mat och bara njuta av söndagen.
.
I  fredags stod himlen bokstavligt i brand, denna bild tog svärsonen från köksfönstret. Igår var det en lika vacker solnedgång.
.
Här en bild från kryddlandet, Libbstickan har bråttom nu, bredvid skymtar salvian som nog inte överlevde denna kalla vinter vi hade. De spretiga bladen på både sidor om libbstickan är svartrotsplantor..så tacksamma och fina. Bara köp en svartrot med blasten kvar upptill och plantera, så har du en planta som blommar med stora fibbleliknande gula blommor varje år.
.
.
Ha en fin söndag...kram


Postat av: Gardenhouse

Publicerad 2013-04-28 16:28:38

Det låter som en alldeles förträfflig söndag!
Här har krattats och hjälpt Peppson ikväll blir det middag hos sonen.
Så min har varit bra den med, bortsett från att jag är dunder förkyld...
Kram Sussi

Postat av: AprilSus

Publicerad 2013-04-28 18:53:45

Vilken vacker bild på solnedgången! Vi har också förmånen att ha bra utsikt över dessa vackra skådespel om kvällarna. Väldigt ofta när dagarna varit grå här hos oss, så avslutas de ändå med en fin solnedgång.

Ha en skön söndagskväll!
Kramkram!♥

Postat av: Janne

Publicerad 2013-04-29 08:56:04

Morron ! Här tycker Henriksson att Engelsson har fått det mysigt och ombonat på bloggen. Ha det bra !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej