Hoppsan..det har börjat bli...

Publicerad 2011-07-22 08:19:55 i Allmänt,

pimpinettvarning på engelsson..  Jag ståtar för första gången i mitt liv med långa naglar..o inhandlade häromdagen en blommig blus..har börjat uppskatta fina underkläder..jösses tillvaron e i gungning..
Öhh tänker ni kanske..men då ska jag bara be o få berätta att engelsson minsann stretat mot i snart femtio år..jajamen.. De  började väldigt tidigt..de däringa försöken att göra fin dam av engelsson.. Har man hamnat sist i syskonskaran o har tre betydligt äldre systrar så kan det vara tufft.. De såg  begärligt  på engelssons blonda hårsvall med rosetter o hårband i tankarna. O fina rysch o pysch-klänningar både syddes det o inhandlades.. Nu var det ju inte aalldeles lätt att sätta sådana planer i verket..det gälllde ju att infånga den lilla engelsson först-..  O hon..ja hon framlevde sina dagar i trädtopparna o på fotbollsplanen eller på nåt hustak..lycklig o med trassligt hår som fritt flög i vinden.. Jag var en pojkflicka av födsel o ehejdad vana som hellre satt i snickerboa med farsan än vistades i köket med mor o syrror..
Men nu har åldern tydligen kommit ifatt engelsson..o jaaaaa  vad ska man säga..ja ingenting till syrrorna i allafall..de skulle bli så belåtna sååå
Nå nå--detta kan ju vara en fas bara..snart e väl naglarna avklippta till bekväm längd o blusen instoppad längst in ni garderoben..  Lite bekymrad e jag visserligen över det faktum att jag lärt mig skriva på datorn med de långa naglarna o det faktum att jag blev tilldet närmsta förvtvivlad häromdagen när jag drog upp en planta o nästan bröt en nagel..  Inga bra tecken det där  inte..  Kan vara klippt nu..damigheten e här för o stanna..
.
.
.
Men men.så kan det gå..förövrigt mår engelsson jätte bra o  jag vill tacka för de fina kommenaterna på mitt förra inlägg..  Det e otroligt värmande o ger mycket styrka o läsa sånt..
.
.
,
Idag så skiner inte solen inte..o åskat o dundrat har det gjort inatt..o när engelsson för en gångs skull har lite vett i skallen o går i säng vid en vettig tidpunkt så väcks jag vid tolvsnåret av en jätteskräll..  Tjoho..sen var det klippt o jag satt i mitt soffhörn o ugglade till fyra på morronen..
.
.
.
Igår tog jag o käre sambon en tur till närmaste skog o kollade efter kantareller..  Inga som helst fynd gjorde vi..men en trevlig stund med fika o skogsluft blev det ändå..o bilder tog jag..
Ja inte riktigt fotoväder..men blev ganska hyfsat ändå..
Nu ska jag o sambon på nya äventyr..ha en bra dag alla..kram

engelsson e hemma..

Publicerad 2011-07-20 21:02:36 i Allmänt,

sen ett tag..   Har haft en underbar semester på alla vis..  Men landade i ett elände..en sk vän som tagit illfället i akt att försöka ta heder o ära från mig på det mest avskyvärda sätt.. Det sved..o fick engelsson o svära en helig ed..de som en gång gjort bort sig får hädanefter ingen ny chans.
Förövrigt mår jag förträffligt bra på alla vis..  Jag har min fullständigt fantastiska familj de bästa barnen som tänkas kan..en filur till  barnbarn..en sambo jag älskar o som älskar mig.... fina syskon o syskonbarn svärföräldrar o svägerska med familj...goda fina vänner..ett hem jag mår väldigt bra i..en ljuvlig trädgård..  Så om nu en o annan ondskefull människa korsar min väg..så vadå..i min vågskål av välbefinnande o lycka väger ni lätt..
Idag så har vi varit på IKEA med goda vänner...inhandlat lite möbler o annat som fattats.. Sen shoppade vi lite kläder på rean innan vi avslutade med en lunchbuffe på kinarestaurangen.. På hemvägen körde vi inom Osby o hämtade upp två riktigt gamla herrcyklar som käre svärsonen fått av en god vän till oss.. Efter en fika på underbara Börjes konditori åkte vi hem... O nu e engelsson mör o klar för soffhörnet..
Aaahh hjortron..bilder från Norrlandsresan tänker ni..men neeeheeeeeee  För detta har engelsson plåtat  i Blekinge..sådeså..  Ja minsann..en smärre chock var det o hitta hjortron här..men häftigt
Så mina vänner...ha det så fint..engelsson e på banan igen... Du knäckte mig inte denna gången heller du ondskefulla människa..  Var rädda om er..kram