Fredagskvällen kom som en välsignelse..

Publicerad 2013-06-08 09:21:11 i Allmänt,

framför allt kom den med lite svalare vindar så man faktiskt kan andas.Det har varit enormt hett idag..allt är snustorrt och man inte elda i Blekinge just nu..brandfaran är för stor. 
 
.
.
Ja så långt kom jag i mitt inlägg igår kväll sen sa axlarna ifrån.. De trilskas väldans idag och är på riktigt grinigt humör.  Så idag får jag nog skrinlägga det mesta av planer och ta en lugn dag.  Mat ska jag laga men det går på rutin så där hinner inte lederna bråka alltför mycket..  Ute har vi strålande sol och det lär bli en hemskevarm dag. igen.. Idag så får vi dessutom gäster eftersom äldsta dottern fyllt år men inte hunnit fira det pga tentor o dylikt.  Zac bakade tårta åt mamma igår kväll och den ska vi få njuta av idag.  
.
.
Det är full rulle i huset nu..det målas på både nedre botten och vinden..det är roligt att se hur fint det blir. För min del så låter jag bli penseln och håller mig till symaskinen..fast inte idag..ja jag borde inte det i allafall.. Men det får vi se hur det går med den saken..jag har en förmåga att glömma bort att vila.. 
.
.
Nu ska jag iallafall marinera lite fläskytterfile som ska grillas ikväll..den ska få ligga och skvalpa i en massa gott tills det är dax.  Till det blir det potatisgratäng och en sallad..enkelt men ack så gott..
.
.
Måste visa min trappvägg..här har jag samlat mina älsklingar i gamla ramar som jag fyndat på loppis.  Jag gillar de här gamla ovala ramarna..även om det ibland är svårt att anpassa till bilderna.  Här har jag enbart svartvita foton och på en annan vägg har jag vitmålade ramar med färgbilder..
.
Såhär fint lyser kvällssolen över vår trappavsats..jag älskar denna trappan--
.
.Näää nu måste jag sätta fart..ha en bra dag allihop..kram
 
 


Postat av: Mia

Publicerad 2013-06-08 21:15:24

Så fint du har det, så mysigt....!!! Hoppas det känns bättre i axlarna, för visst har du väl vilat????????????????
Kram goa du!

Postat av: Ingrid

Publicerad 2013-06-09 12:51:58

Svart vitt är vackert!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej