Så sladdade vi in i September

Publicerad 2014-09-01 09:00:00 i Allmänt,

helt plötsligt då. Augusti försvann ju i ett nafs när svampen ploppade upp i mängder i skogarna.   . Det är rätt skönt med höst kan jag tycka, nu klarnar horisonterna och luften frisknar och man kan åter andas. Sommaren har varit knepig med allt konstigt väder. 
 
Jag satt igår och funderade över detta med min mammaroll, nu är ju alla barnen vuxna. Två bor fortfarande under samma tak visserligen men i egna boenden mer eller mindre.  Mellanbarnen är utflugna och pluggar på varsin högskola medan min yngsta går på gymnasium och den äldsta på läkarlinjen i Lund.  Så jag behövs inte på samma vis mer, inte i det vardagliga i allafall, inga ungar att tjata vakna eller handla kläder och skolväskor åt.  Det är bra underligt att ha vuxna barn, tack gode gud för barnbarnen. Samtidigt är det en underlig frihet som jag inte riktigt anpassat mig till ännu, men jag lär mig nog. 
.
.
Ute skiner solen så fint, kanske tar vi oss en runda till vårt trattisställe för att kolla läget. Nu börjar trattissäsongen så smått men kallarna fiinns fortfarande kvar att plocka, dock tror jag det börjar räcka för vår del.  Jag ska dock plocka lite till syrran och torka för det verkar inte finnas så mycket Karl-Johan i hennes trakter i år. 
 
 
Så här små och söta var de i fredags. Så nu ska vi se om de växt till sig över helgen..  Ha en bra dag alla ..kram
 
.
.
 


Kommentera inlägget här
Publiceras ej