Myssöndag

Publicerad 2014-09-21 14:41:00 i Allmänt,

 har vi här hemma.  Det doftar från ugnen, det är mangochutneymarinerade revben som sakta grillas där. Vi har roat oss med att sortera böcker, ett sånt himla pyssel innan man får in allt man vill behålla i hyllorna..  Mycket hamnar på antikvariat och en del blir julklappar och en del har ungarna plockat till sig. Böcker finns ju i överflöd i dag på alla loppisar så man samlar snabbt på sig för många.  En gång i halvåret gär jag en rensning och kör överflödet till antikvariatet i byn. Det brukar ge en bra slant, så vi går aldrig back på våra bokinköp.
.
.
Det har regnat av och till hela dagen men  nu kikar solen fram..  Så skönt med lite regn då det varit alldeles för torrt i skogarna..svampen som började kika fram har helt torkat bort på sina ställen.
 
Nu fortsätter jag min söndag här, ha det fint <3
 


Postat av: eva

Publicerad 2014-09-21 18:26:19

Fina bilder som vanligt gumman min härlig söndag på er åxo kramis

Postat av: eva

Publicerad 2014-09-21 18:26:20

Fina bilder som vanligt gumman min härlig söndag på er åxo kramis

Postat av: Paula i pörtet

Publicerad 2014-09-23 09:11:22

Hej, jag bara älskar dina fina svampfoton. Har ju fått veta ditt lilla trix, med en spegel, det blir så himla fint resultat. Imorse fick jag hicka, frosten har varit på besök! Elementen var brännande heta, solen var på väg upp och en knallblå himmel lyste. Undrar om trattisarna frusit? Dom ska nämligen hamna i min korg idag har jag tänkt. som tur är gör det ju inget om dom är frostnupna, nästan tvärtom, då är dom lättplockade. Ha en fin tisdag!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej