Hösten är här.

Publicerad 2014-08-28 10:26:00 i Allmänt,

 
Hej på er, nu är det väldigt länge sen jag var här inne sist.  Lite saknar jag bloggen ibland, sådär vemodssnörpigt i hjärtat. Så många goa härliga människor jag hittat genom den.  Ni finns ju numera på facebook hela högen så er saknar jag ju inte. Mer är det då de oväntade mötena med nya människor som skedde via bloggen. Inte för att jag egentligen tror mig ha vare sig ork eller intresse för så väldigt många fler människor i mitt liv, kvoten känns fylld med råge.  Man orkar inte som förr, har inte heller behovet av nya möten på samma vis.  Men ibland kan jag längta hit, det är förmodligen därför jag iunte raderat bloggen.
 
Ja ute är det som rubriken säger höst nu..  Skogen dignar av svamp, hur mycket som helst finns det  i år. Vi har gjort korta rundor så gott som dagligen och ändå fått hem massor av främst Karl-Johan men även andra soppar samt kantareller.  Trattkantarellerna har inte kommit än och det känns rätt bra faktiskt att de dröjer, för var skulle jag torka allt...
 
 
 


Postat av: Cicki

Publicerad 2014-08-29 00:35:16

Hej du. Vad snopen jag blev när du poppade upp på min dagliga läslista. Jag har inte alla mina bloggläsare på fejan, även om den största delen finns där. Men jag håller liv i bloggen ändå, även om det inte lika frekvent som tidigare.

Vi ska försöka komma ut i svampskogen imorgon eller i helgen. Det har varit så mycket annat som tagit vår tid att vi inte kommit oss för än. Men det är ju inte försent och dina bilder får ju en verkligen att längta till svampskogen.

Svar: Hej Cicki, jag fick som en längtan efter bloggen <3 Ja ut med er allt ni bara orkar för nu finns det svamp överallt.
engelsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej