Godmorgon tisdag

Publicerad 2009-08-18 09:48:44 i Allmänt,

o alla bloggvänner..engelsson e stel som en glasspinne idag o ont överallt..måste vara det faktum att vardagen vältrar sig över en som påverkar..  Nu ska allt rulla igång igen o alla kugghjul ska passas in i varandra..o vissa av hjulen e allt lite ringrostiga..det e inte lätt o komma igång efter ett långt ledigt sommarlov för tjejerna..Visst verkar de sakna kompisar o i viss mån rutinerna ..men ändå.. 


Nee nu ska jag kliva in i en varm dusch o börja leda upp kroppen o därmed få igång dagen..käre sambon e på verkstad med bilen o byter några delar..o stora dotter vill ha kaffesällskap uppe i köket så jag får väl ta mig en kopp med henne innan duschen...


                                              


Postat av: rantalicious

Publicerad 2009-08-18 11:27:22

Jag vilar så mycket jag kan när jag är ledig, är mest hemma då. Är sällan ute då och hittar på saker som kan trötta ut mig. Hmm, vill inte gå in i väggen!! Tack vännen för att du bryr dig..KRam

Postat av: Ninni

Publicerad 2009-08-18 11:31:22

Hoppas du kunde tina upp glasspinnen, det där lät inget vidare!



Ha en fin dag, kramen

Postat av: AnnaKK

Publicerad 2009-08-18 12:38:36

Svar: Vår dotter, som börjar gymnasiet nu (imorgon!) ska gå på ett John Bauer. Har ju inte hunnit stifta nån närmare bekantskap med det ännu, men när vi var där på information om programmet hon ska gå (frisör) i vintras så var det iallafall en ENORM skillnad mot hur jag upplever de vanliga kommunala skolorna (både grundskola och gymnasium). I positiv bemärkelse, alltså! :-)



Men det är väl nåt som har följt med neddragningarna och besparingarna inom skolan, tror jag, att friskolorna har gått så starkt framåt de senaste åren!? För vilka lärare har fått lämna sina jobb när de kommunala skolorna måste spara - jo, de yngre som inte varit anställda så länge! Och var hittar man dem nu - jo, på många av friskolorna! Pigga, entusiastiska och engagerade - egenskaper som verkligen behövs för att åtminstone något så när bedriva en skola enligt den nuvarande läroplanen! :-)



Jag hoppas innerligt att nian kommer att bli okej för din dotter, och att hon sedan kommer att hitta en skola där hon kan få göra det hon vill göra och utveckla de unika kunskaper hon redan har ännu mer!! :-)

Postat av: Kerstin

Publicerad 2009-08-18 12:45:44

Hoppas att du får det bättre under dagen.

Vilken fin blomma, vad är det för sort?

Ha det gott.

Postat av: Ulrica

Publicerad 2009-08-18 12:50:26

Rutiner är toppen men framför allt ser jag fram emot att få en lugn stund på kvällskvisten. Hela sommaren har grabbarna röjt hej villt långt in på kvällen och jag som är lite kvällstrött har gått i säng nästan samtidigt som dom.



Hoppas kroppen rätar till sig och du får en bra dag.

Kram



Postat av: Christa

Publicerad 2009-08-18 12:50:32

Mors mors. Ja skolan börjar på torsdag här och Ny jacka fixades igår men en väska skulle behöva inhandlas. Ja usch vad tiden går, Emma börjar redan 6:an. Hua

Kommentera inlägget här
Publiceras ej