engelsson for på loppis o hamnade på slottet

Publicerad 2009-09-18 19:35:30 i Allmänt,

i Bäckaskog av bara farten*S* Ja vi virrade till tillvaron ordentligt idag engelsson, sambon o kusinen..vi skulle ju bara ut en liten loppisrunda men for runt som skottspolar runt Ivö-sjön
Det började så stillsamt i förmiddags med att jag satte på mig mina nya skor jag vunnit hos goa Katta på   http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.92548...
engelsson som stadigt travat runt i förståndiga skor får nu lära sig att trippa runt i dessa kvinnliga finheter..intressant, verkligen intressant ska det bli
Nåväl vi for iväg mot Bromölla på loppis o stannade vid den lilla gröna sjön som vi brukar..den var nu inte så väldans grön idag men vackert var det där..
Väl i Bromölla så travade vi in på tre olika loppisar o fyndade en del..engelsson hitttade två vackra gamla yllefiltar o en hel kasse med garnnystan..samt en bok med Lennart Nilssons naturbilder,,lycka..lycka..
Efter det fick vi den fantastiska iden att fara till den lilla plantskolan vid Oppmannasjön. Så då for vi åt något håll o hamnade inte vid plantskolan men väl vid Bäckaskogs slott o där tvärnitade vi naturligtvis o gick runt lite..
Hit kommer engelsson o återvända snarast..många bilder förblev otagna..
Sent omsider hittade vi till plantskolan o det blev en varsina blomsterkasse  åt både engelsson o kusin
Vi svängde även in till en liten gårdsförsäljning o köpte äpplen..Åkerö samt Gravensteiner inhandlade vi o sen fotade jag dessa röda skönheter som inte var plockfärdiga än..
O nu har vi landat hemma..dödströtta men nöjda med dagen*L*


Postat av: Ännelaij

Publicerad 2009-09-19 08:43:52

Låter som en toppendag.

Både loppisar, plantskola fotografering samt äpplen.

Hoppas resten av din helg blir lika trevlig.

/A

Postat av: Ninni

Publicerad 2009-09-19 09:48:01

Vilka läckra skor och vilka fina bilder!

Ni verkade ha en riktigt bra dag..kramen

Postat av: Amanda

Publicerad 2009-09-19 10:27:29

Låter underbart! Vad mysigt med gårdsföräljning. Fina grejer ni fick mer er hem. ^^Önskar er en riktigt fin lördag och helg!

Kram

Postat av: Ingrid

Publicerad 2009-09-19 21:51:09

Ser ut som ni haft en fin sensommardag också, här har varit ljuvligt. suttit på altanen tills nu.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej