Lugnet har lägrat sig över ...

Publicerad 2011-08-22 22:23:53 i Allmänt,

engelssons boning.. Idag har vi varit på vift med yngsta dottern.. Ett studiebesök på hennes skola gjorde vi inför det nya skolåret..o sen shoppade vi lite kläder till henne..  Vi hittade dock långt ifrån allt..summa summarum två par jeans o en tröja..så vi får leta vidare i morgon..
Sen for vi o hämtade ett badkar ..käre sambons värkande lekamen behöver tillgång till regelbundna varma bad..o ikväll ska han inviga sitt nya badkar..
Uppe på vinden har det hänt underverk..Magnus har spikat upp massor av reglar o annat som skulle upp..fantastiska kille..  Nu håller de på o bär upp gipsskivor han o Totte o tonåringarna..  Det pustas o stånkas för det e otroligt otympligt att manövera upp skivorna via  trapporna.. O det e 33 skivor som ska upp..de e nånstans halvägs just nu..
engelsson e trött..jättetrött..  O längtar till skogs..jag skulle behöva få varva ner lite på en stubbe nånstans..o bara vara en stund..
Det börjar kännas som om sommaren e över nu för denna gången..o hösten e här...men denna gången har engelsson inte hunnit ta emot hösten..jag får se upp så den inte smiter för mig..o jag står mitt i vintern helt plötsligt..   Jag längtar efter att gå på slingerstigar mitt i färgprakten från höstlöven o plocka korgvis med svamp..  O sen komma hem med skörden o steka svamp o torka svamp o fylla burkar o trava i matkällaren..
Två maffiga karljohansvampar som jag o sambon hittade i Tornedalen förra hösten..
Nu ska engelsson krypa ner..o läsa min fantastiska bok..Niceville..må den aldrig ta slut..kram


Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-08-23 11:36:50

Det händer mycket i engelssonska huset just nu, så jag förstå att du blir trött. En skogspromenad låter riktigt skönt, men själv låter jag det vara ett tag till, även om ryggen tycker det är helt okej att jag går. Det börjar kännas lite bättre för var dag som går, men nu vet jag ju att det nödvändigtvis inte betyder att det blir bra. Jag fortsätter att försöka ta det försiktigt även när det känns som jag skulle kunna klara av lite mer. Idag är det fint väder, så en promenad ska det bli under eftermiddagen. Vågar inte ge mig ut på egenhand, med risk att stå där ensam om det hugger till i ryggen igen? Det blir en tur till Vetlanda, så kan vi passa på att plocka upp Julia när hon slutar skolan.Enligt väder kartan bör även du ha en fin och solig dag idag och jag hoppas den blir fin på alla sätt och vis....Tack för din omtanke på FB och många kramar till dig. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej