Multitasking pågår..

Publicerad 2011-12-07 14:38:27 i Allmänt,

i det engelssonska köket..  Jag o KÄRE MAKEN..hrrmmm..ja nu kom jag ihåg o INTE kalla honom sambon..både han o ni har ju haft lite roligt åt min miss häromdagen.. I allafall så var vi på Willys o handlade idag..o hittade både en billig julskinka på över 6 kilo..en massa nötfärs o nötkött samt färsk kyckling till ett väldigt bra pris..  Så när man nu snubblar över en massa billig mat så blir det automatiskt så att engelssons maskineri sätter igång o ticka..  O nu ligger det över 70 julköttbullar o trängs i långpannan i ugnen medan en stor köttfärslimpa hittat ner i Petras ugn..så den får hon passa..  Nötköttet e uppskuret o ska bli en mustig gryta..spillbitarna från det får bli en fond..kycklingen ska kokas till soppa o en del av det kokta köttet kommer o bli en kycklingpaj på fredag... Ja så engelsson kommer o ha hela veckans matlagning avklarad idag..tur man e kvinne..hehe..så man klarar av sådant här multitaskande..
.
.
Blekinge har haft strålande fint väder mest hela dagen..först nu så har det mulnat på..  Klockan e ju bara halv tre..men det ser så grått o trist ut, Ingen blåst som tur e.. Jag kan tycka att det räcker alldeles utmärkt med den blåst vi haft..usccha..  Den där Berit-stormen har vi ännu i färskt minne..hon var inte roligt hon..
.
.
Nehe..nu ska engelsson fortsätta med sitt grejande i köket..jag önskar er en fin eftermiddag o kväll..kram...


Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-12-07 15:25:38

All denna matlagning och ändå har du tid att att blogga, ännu ett bevis på din mångfald. :)En annan (jag) får ju dåligt samvete och känner mig ruskigt lat som inte får något gjort idag. Här har vi haft en väldigt mörkgrå blaskig dag, men en hel det snöfall som bättrar på det redan befintiga blasket. Ont i hela kroppen har jag och ingen energi alls. Inte ens ett litet ynka blogginlägg har jag fått till, men det kanske kommer?Önskar dig en fortsatt bra matlagningsdag, som kanske leder till lite extra ledighet framöver.Ha det gott, vännen!

Kramis!

Postat av: Cicki

Publicerad 2011-12-07 23:23:12

Jag bara ler åt dig och KÄRE MAKEN......:-)

Postat av: Janne

Publicerad 2011-12-08 09:39:31

Hej! Vad bra att det är fart och fläkt på Engelsson. Då behöver jag ju inte vara orolig för att du ligger och dagdrömmer och räknar tårna baklänges. LER! Ha en fin dag !

Kommentera inlägget här
Publiceras ej