IKEA i lördags..loppis o barnkalas igår o

Publicerad 2011-02-28 09:59:46 i Allmänt,

arbetsEKG idag..vart tog engelssons lugna tillvaro vägen..hmmm dax o slå på bromsen känner jag....
Godermorgon på er..må ni ha en aalldeles särdeles underbar måndag idag..värkfri o solig både ute o i sinnet..
Här har vi gråtrist urkväder..o jag förebereder mig för resan till sjukhuset där jag ju ska göra ett arbetsEKG..
Hoppas hoppas det blir bra så jag kan börja med min bassängträning sen..längtar efter det..
Annars händer det inga märkvärdigheter i engelssons tillvaro..allt lunkar på.. Våren kunde ju raska sig lite kan jag tycka..vill ut o peta i mina rabatter o odlingslådor.. Snart dax o så tomater  o paprika i mina miniväxthus..då e det allt lite vår anser engelsson..så de så
Fast ännu råder kung Bore..som här i Sibbarpsdalen vid en gammal kraftstation vid Holje å
Ha en fin dag alla..kram


Postat av: Aprilsus

Publicerad 2011-02-28 15:11:30

Hej, vännen!

Tack för besöket på min blogg. Visst blir man förvånad över hur mycket tid som går åt, när vården väl bestämer sig för att ta hand om ens krämpor. Själv har jag börjat få lite rutin på min träning och ibland har jag även lugna dagar (som idag). PR teamet har valt att inte plocka in för mycket åt gången, så det finns en del kvar som jag får ta längre fram. Min träning är ju inte så fysiskt krävande, så någon bonus med viktnedgång kan jag inte hoppas på. Då krävs det att jag också gör någon form av kost omläggning, men efter som det inte är ett måste för min del, så fortsätter jag mitt småätande. :/ Synd att jag inte kan proppa mig full med karaktär istället för gosaker. ;)



Det tar ju tid att ställa om sig när man måste ändra om i sitt invanda liv. Men jag får känslan av att du känner dig positivt inställd till de förändringar som trots allt krävs pga av din diabets? Med den inställningen tror jag att du kommer att fixa det här utan större problem. Jag kommer hejja på dig och följa din resa med spänning.



Ha en fortsatt skön måndag. Kramis!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej