Solglitter över havet...

Publicerad 2011-03-19 20:59:44 i Allmänt,

fick engelsson o käre sambon njuta av idag..  Solen sken från en så gott som molnfri himmel i morse..så efter frukosten så började det klia i engelssons avtryckarfinger o kameran landade som automatiskt i handen.. Vi for till Karlshamn o gick på ett par loppisar..inga fynd blev det idag men det var underbart att strosa runt i staden o njuta av det varma solskenet..
Vi tog en tur ut till Sternö o därifrån promenerade vi ut till Boön via en träbro..
Solen sken o det glittrade som av silver över havet..tyvärr blåste det en del..men det var ändå skönt o sitta en stund på klipporna o låta vinden rasa runt en..
Fjärden låg helt isfri o även i de små pölarna bland klipporna hade den mesta isen tinat bort..
Vi åt ett litet mellanmål o strosade sen tillbaka till bilen o på vägen hittade engelsson ett litet vårtecken..
Längs stigen växer det en härva kaprifol..o visst hade den vaknat till liv...
Så nu ska jag bloggpromenera lite o sen ta kväll..i morgon ska vi äta bakad potatis..nån somhar ett bra tips på röror man kan fylla dem med??  Har lite stiltje i matlagningen just nu..ingen inspiration..   Ja förresten..i morgon ska jag baka low-carb bröd..alltså ett bröd med ytterst lite kolhydrater..nån som testat det??
Ha en bra lördagkväll..kram


Postat av: Boman

Publicerad 2011-03-19 21:12:02

Vad sägs om lax och dill i creme fraische? Pepparrot och renstek? Skinka+ purjo med valfri gegga?Du har vår! Hurra, då kommer det nog hitåt också.

Bloggtips om LCHF http://suvi.se/?cat=4

Postat av: Ann Catrine

Publicerad 2011-03-19 22:31:05

Lyckliga du!!

Du har ju VÅR ser jag!

Här är bara SNÖ SNÖ och åter... SNÖ..Ha en lika mysig söndag vännen!Nattinatti

Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-03-20 01:00:09

Vilka underbara bilder! Det är något speciellt med havet. Vilket härligt vårtecken du hittat.:O

Är all snö redan borta hos er nu? Här får vi tampas med en massa snöslask efter all den snö som kom natten mot fredag + den som fortfarande låg kvar innan. Jag hoppas och tror att det ska försvinner fort om bara solen stannar kvar ett tag?Idag har jag mått lite bättre, så jag hoppas att det får fortsätta så.Det känns hela tiden som om något fattas mig och ibland är jag på väg att gå till min dator av gammal vana. Jag kan ju låna dator av flickorna, så helt utan är jag ju inte. Jag är ju van att ha min egen dator som är anpassad utefter mina behov. Känner mig lite som en inkräktare när jag använder tjejernas datorer även om de tycker att det är helt okej. Jag får nog vänja mig vid att låna ett tag framöver, men det går ju det med, även om jag inte har den tillgång jag är van vid. Konkurransen är rätt stor! ;)Önskar dig en minst lika härlig söndag och kramar i massor!

Postat av: Ragnvi

Publicerad 2011-03-20 08:27:43

Oh...öppet vatten...o kaprifolknopp!!! Underbart!

Här ligger isen o snön så långt ögat når!

Igår fick vi finbesök...mmmm!

Kramen!

Ragnvi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej