Bidde inga glasögon..

Publicerad 2011-05-02 17:45:35 i Allmänt,

åt engelsson..  Optikern ville se att mina sockervärden var stabila först..o det vete tusan när det blir..men jag fick löfte om en gratis synundersökning nästa gång jag kommer in o beställer glasögon.. Han menade att synen kan förändras fort av diabetesen så därför var det ingen mening o fixa nya glasögon nu.. jaja..  Jag ska ju snart till diabetessköterskan o då får vi hoppas jag fått sockervärdena under kontroll..
.
.
.
På vägen hem så åkte vi inom en kompis o fikade,,hon bor djupt inne i skogarna o det var fantastiskt fint att se hur allt grönskade längs vägen.  Björkarna stod som smaragdgröna plymer..bokarna bidrog med en rödlätt rodnad..o asp o lönn viftade lite trevande med små pytteblad..    Ekarna  svepte däremot  lite gammelmansvist vinterkoftan om sig o vägrade bidra till grönskan än..det var uppenbart att de inte litade på vårens löften.. I hagkanterna böljade häggen fluffigt vitt o här o där stack ett blommande körsbärsträd nyfiket fram i grönskan..  Kabbelekan lyste som gula glada solar i dikena o inne i skogen svepte vitsipporna fram över marken...o engelsson bara satt o njöt....
Kaffe fick vi o en trevlig pratstund o liten tur i hennes trädgård.. Hon var i full fart o luka ogräs o anlägga rabatter..  Hon o hennes man bor så idylliskt i ett gammalt trähus mitt inne i skogstrakterna..sitter man i trädgården så hörs bara fågelsång..ingen trafik eller annat buller som stör..underbart..
.
.Nu puttrar köttfärssåsen på spisen o snart e det dags o äta...ha en bra kväll..kram


Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-05-02 18:42:55

Vilken mysig dag du haft! Skulle gärna bo lite ensligt, men bara den här årstiden. Mina flickor skulle slå bakut om jag drog med dem ut i ödemarken. Men en sommarstuga skulle jag inte tacka nej till...Hos oss har det t o m kommit några snöflingor till och från under dagen och där emellan lite sol. Nu kommer aprilvädret minnsan... :)Ha en fin kväll och kramis på dig!

Postat av: Christa

Publicerad 2011-05-02 19:32:39

JA nu fungerar det. Blogger håller på med förändringar och jag gillar inte det nya. Usch. Jag har varit på sjukan, röntgen idag. Får se vad det visar nu då. Ha en fin kväll. Hoppas synen var bra kram

Postat av: Ann Catrine

Publicerad 2011-05-02 23:14:05

Men det var schysst av optikern att säga till,

slipper du ju köpa nya glas "stup i ett".Hoppas du får ordning på dina värden snarast!Nattinatti

Kommentera inlägget här
Publiceras ej