engelsson e totalt..

Publicerad 2011-11-25 22:21:19 i Allmänt,

slut överallt..ja allt som kan ta slut i kroppen e slut..bläääähhh..  Det e ju attan oxå att man ska vara en sån skröppelhög att man inget klarar utan o klappa ihop.. Jag e så fördömt trött på denna evigt strejkande lekamen..  Igår hade vi ju en sån jättemysig dag o idag har vi julpyntat o fikat med en go vän..o nu tyar engelsson inget mera.. Så det blir o ta en dos meducin innan sänggåendet o förlita sig på läkarvetenskapens trolleri..för i morgon ska jag ha gäster hemma o det tänker jag INTE ställa in..
.
.
Nu har jag min vana trogen förberett det mesta så det kommer nog att flyta på mest av sig själv..  O jag vill så gärna ha mina vänner här..vi har så kul så en kväll med dem  vill jag inte missa..
.
.
Idag regnade det o ruskade så till den milda grad att vi fick avbryta fönsterputsningen halvvägs..men i kök o matrum blev det putsat o fejat o julagardiner o blommor kom upp,,ja o julstjärna o adventsjulstake med..
engelssons köksfönster..utanför regnar det för fullt på de nyputsade rutorna.,suck
Dessa fina nickelstakar hittade jag på loppis..de passar fint nu till jul tycker jag..
Tomtarna övervakar vardagsrummet från spiselkransen
Ja julen smyger sig in i engelssons tillvaro..mysfaktorn börjar bli hög här hemma..jag brukar låta julen liksom sakta ta över huset dag för dag.. När barnen var små så älskade de o vakna på morgonen o se vad för nytt som kommit upp under natten..idag e det Zac som noga övervakar julstämningen i huset..han hejar ivrigt på sin mummi o noterar direkt alla nya saker.. O än så länge verkar den lille mannen vara nöjd..mummi har fått godkänt..
Det e kväll nu..kvällsron har inställt sig... Mikko har borrat hål i sina byrålådor..runda hål istället för knoppar..fint som bara den blev det..den ungen e verkligen inte född med tummen mitt i handen..hon hanterar borrmaskin o hammare som den värsta yrkesman..o inte e hon rädd för o testa heller..
Ungfolket har kommit till ro..Zac har tassat upp o sagt gonatt o det e tyst o stilla på nedervåningen..Petra e trött..graviditeten ger sig till känna mer o mer..  O idag har hon haft mamma-Zac-dag.. De har bakat fantastiska muffins o kärleksmums med kokos o strössel i knallblått.. Det var en stolt Zac som kilade uppför trapporna föro bjuda mummi o alla andra häroppe på fika stund..  Isabelle e ute på äventyr med kompisar o lär väl ringa framåt midnatt o be om o bli hämtad--
.
.
Nee nu vill inte mina fummelfingrar mer..gonatt på er..kram
En sista bild på köksfönstret..nu e det mörkt som attan ute..det blåser o viner därute..  sov gott


Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-11-26 01:16:45

Jag börjar nog packa snart... ;) Hög mysfaktor i engelssons hus.Om det är till någon tröst så är jag också helt slut, till både kropp och själ efter en heldag på Gekås i Ullared. Konstigt nog ingen huvudvärk!? Man får vara glad för det lilla... ;)Kramis, vännen!

Postat av: Cina

Publicerad 2011-11-27 20:20:04

Vad fint du har! Julmys!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej