Kväll har det blivit..

Publicerad 2011-11-29 18:05:04 i Allmänt,

dagen ramlade undan fort.. Inte så väldans mycket blev det gjort..några fönster putsade och ännu en stjärna uppe i vardagsrummet..  Allt måste gå i sakta mak när man har värk..det går inte o stressa undan med nåt inte..  För då blir priset för högt....
Ute har solen skinit glatt på förmiddagen..kallt har det dock varit..huuua.. engelsson o sambon har skrotat runt i stugvärmen i sakta  mak hela dagen..  Mest funnits till..
Nåt som irriterar mig e att den där attans stormen smutsat ner alla fönster nåt så enormt..o naturligtvis även de som jag putsade i helgen..jättekul verkligen..bara o börja om.. Förutom skitiga fönster så e skaderapporten här hemma lika med noll--  Vi klarade oss galant..inget på tomten som blåste sönder..
.
.
Zac har stekt pannkakor..o det fixade den lille mannen med bravur..  Hanterade stekspaden som ett riktigt proffs enligt Petra.. Under tiden han stekte så vände han sig plötsligt mot Petra o konstaterade att det nog skulle bli jättekul o bli storebror..men sen vände han sig mot bebismagen o sa strängt..men du ska veta att det e jag som bestämmer.... Haha..vi får väl se hur det blir med det... Små syrror har en förmåga o regera rätt bra med äldre bröder..
.
.
Huuaa..nu e jag trött..så ini vassen..det blir nog o krypa ihop under fleecefilten o inte göra så väldans mycket mer..
.
engelsson önskar er en trevlig kväll..kram


Postat av: Ingrid

Publicerad 2011-11-29 19:21:04

Här blev vi strömlösa dryga dygnet, hur mycket träd som rök ner har jag ingen riktig koll på ännu vi jobbar ju på dagarna och sen är det mörkt. Får ta skogskollen till helgen. (Men tror inte det var så illa..)

Postat av: Sallan Sirpa.. sieltä peräpohjolasta..Suomesta.. lapista.. mutta joka on Köpingissä kiinni .. bläh! =)

Publicerad 2011-11-29 22:30:46

Tack gumman! Hoppas du får en trevlig kväll du med under din fleecfilt!Lämpimät Halit!! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej