Godeftermiddag..

Publicerad 2011-10-04 16:30:14 i Allmänt,

engelsson drömmer sig bort till..ända bort till Bali.. Fick ett vykort idag från en vän.. Deb från Australien..hon har semestrat på Bali den lyckliga människan.. engelsson hade inte haft något alls emot o följa med på den resan.. Det låter varmt o gott o fina stränder om ordet Bali..paraplydrinkar o parasoll o sand mellan tårna..
.
.
Ja det e vintervibbarna som ansätter engelsson.. Jag ser inte fram emot vintern..kylan som kryper innnanför skinnet på en o blåsten som viner runt knutarna.. Mörka långa dagar då man inget vettigt kan ta sig för utomhus..  Ja kylan e en effektiv fångvaktare som spärrar igen tillvaron..  Kyla o engelssons leder  går inte ihop..inte alls går de ihop.. Det enda man kan göra på vintern e inomhusprojekt..o sådana  har ju engelsson en massa på lut..  Nu snart har vi ju en hel vind att inreda.. Det har blivit en boning av den kalla vinden nu.. Golv o målarfärg står snart på tur o de har börjat planera var belysningen ska placeras..Tydligen ska det vara remsor av lcd-lampor under trappstegen o annat kul..  En gammal 50-talsfåtölj ska engelsson klä om samt sy en hel hoper nya överdrag till golvkuddar.. Isabelle ska bara bestämma tyg först.. Ja o gardiner då förstås..
.
.
Blev ingen stadstripp idag..det gick o lösa mailvägen.  Lite tråkigt med tanke på Boön..men dit kan vi ju åka vilken dag vi vill.. O handen på hjärtat..engelsson behövde en stillsam dag..  Jag e lite sliten i leder o muskelfästen..de värker mer än vanligt idag..  O de här tabletterna jag äter e ju en typ av betablockerare...o de gör att man blir trött. Lite kluvet..jag e ju glad att de hjälper mot hjärtproblemen..men det e inte roligt att vara energilös heller..  Man kan ju hoppas att det ger med sig..
.
.
Sitter o tänker på alla människor jag kommit ikontakt med via min blogg..  Jag har sagt det förut..men det tål att sägas igen..  Jag e väldigt..väldigt glad över att ni finns..  För ni ger mig så mycket..en del av er har blivit oerhört viktiga för mig.. Ja en del av det dagliga livet faktiskt..jag kan gå i mina sysslor o fundera på en del saker som pågår i era liv..saker som jag får ta del av via bloggarna eller via facebook. Egentligen e det helt otroligt..lite som gamla tiders brevvänner.. Med den skillnaden förstås att man inte behöver vänta i veckor på ett nytt brev..  Man bara loggar in o kollar vad ni har för er..  Sista dagarana har jag varit dålig som attan på att kommentera..det beror på många saker.. Jag läser era bloggar varje dag..men orkar inte kommentera ..Men det ska bli bättring nu...
Nu ska jag ut på bloggrunda..jag önskar er en riktigt bra kväll..


Postat av: Boman

Publicerad 2011-10-04 20:23:57

Oh, de där underbara blå får vi igen om ett halvt år!

Postat av: Christa

Publicerad 2011-10-04 21:15:36

Å drömmer sig bort gör hon här inne OCH till Bali jo jag tackar jag. DÅ kan jag drömma med dig för dit vill jag också innan jag dör haha kram

Postat av: Janne

Publicerad 2011-10-04 22:23:13

Hej! jag har bytt blogg och adress så du får registrera dig som följare här.



http://skogsduvorna.blogspot.com/

Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-10-05 00:57:41

Det är ju tur att drömmar finns och med dem kan man sväva iväg långt, långt bort. Sol och värme skulle sitta fint just nu.



Och du, vännen, jag är väldigt glad att du finns. <3

Har lämnat ett avtryck på FB till dig.



Massor av natti natti kramisar!

Postat av: Ragnvi

Publicerad 2011-10-05 07:21:52

Morning! Sicken semester! Jag är glad om jag kommer utanför tomtgränsen...

Underbart foto hos dig! Och även på FB! Jag ger upp vad gäller den sidan snart...

Inte orkar jag blogga heller...men nu har jag ändå lyckats!

Kramen!

Ragnvi

Postat av: Tussan

Publicerad 2011-10-05 07:33:00

Posetiva tankar tummen upp Syrran, kram kram Fina bilder du har..

Postat av: Tussan

Publicerad 2011-10-05 08:01:28

Såå nu Syrran nytt inlägg på min blogg änteligen haha kram

Postat av: Janne

Publicerad 2011-10-05 21:39:20

Hej! Jag måste ju komma in och se vad Engelsson har för sigför något. jag är ju lite nyfiken av mig. Henriksson har kastat grovsopor idag. Ha en fin dag !

Postat av: strömma

Publicerad 2011-10-06 01:01:50

Drömma får man om resor och annat kuligt :-). Jag skulle gärna bo utomlands från november till mars.

Nu ser man varje dag hur löven rasar från träden och det blir mer och mer höstlikt.

Håller med dig om det roliga med bloggvänner man får och hur man får äran att följa andras liv.



Njuter av dina vackra skogsbilder.



Nattkram

strömma

Kommentera inlägget här
Publiceras ej