Hehej...

Publicerad 2011-10-29 14:25:22 i Allmänt,

engelsson har haft en jättehärlig dag såhär långt..  Vi for tidigt i morse mot Sölvesborg för att börja vår loppisrunda på Lions..Där har vi fyndat mycket genom åren så förhoppningarna var stora..  Vi åkte via Pukavik o Norje o gjorde några stopp längs vägen... Morgondimmorna låg som ogenomträngliga sjok när vi åkte hemifrån men efterhand som vi närmade oss havet så lättade de..
.

.
Vid en liten rastplats där vi stannade så tog engelsson några bilder..
.
Över havet vid Norje Boke hade det mesta av dimman lättat..vi strosade runt en stund på stranden o fotade..
.
Väl i Sölvesborg så Inhandlade vi en ny säng åt Isabelle o fyndade lite på loppisen.. Det blev en trave ramar som engelsson har lite pysselplaner för.. En o annan bok slank ner oxå i kassen..  På nästa ställe blev det mer böcker o ÄNTLIGEN hittade vi kökssoffan vi letat efter..nu ska den målas vit o sen ska dynan kläs med nåt fint tyg o ett gäng kuddar sys..så har en dröm gått i uppfyllelse..
.
Väl hemma så väntar nu en stillsam eftermiddag med lite småplock o matlagning.. O en paj med lock ska bakas..en sån har Isabelle önskat sig..o en sån ske engelsson knåpa ihop till henne.
.
.
Ha en fin lördag mina vänner..


Postat av: Ingrid

Publicerad 2011-10-29 17:28:41

Här har det varit en riktigt hemmadag. fastnade i bloggdesignens garn dessutom. Nu ska jag snart ta tag i operation matlagning!!

Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-10-29 19:04:08

Vilken lyckad loppis tur och härliga bilder. Blir smått avundsjuk på dig som bor så nära havet.Ha en fin lördagskväll och stor kramis till dig, vännen. :)

Postat av: Boman

Publicerad 2011-10-29 19:08:59

Synd vi har så långt dit! Där är vackert och massor jag vill se.

Postat av: strömma

Publicerad 2011-10-30 08:50:12

Lycka är att hitta loppisfynd med det man sökt ler.

Vilka fina ställen ni åker på utflykt till.kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej