Gomorron...ojjj vad jag har.

Publicerad 2011-09-26 09:54:00 i Allmänt,

sovit jättegott inatt..  Blir nog så när man mår bra.. Det känns som om jag landat i mycket just nu..mycket känslor o tankar som liksom hittat rätt..  Jag räknar de bra sakerna endast o lägger elände bakom mig.. Det har   stillnat i bröstet på engelsson..de där som skapade ångest och oro når inte fram längre..  Jag gläds otroligt över er som jag hittat via min blogg.. Många av er har jag på facebook..en del av er talar jag i telefon med och några andra sk nätvänner som jag träffat på olika forum umgås jag med idag.. En lång rad människor som bara tillför bra saker i mitt liv.. Tack för att ni finns i mitt liv..
.
.
Idag skiner solen återigen..o det ser ut som om den skulle fortsätta att göra så.. Vi har funderingar på en längre skogsrunda idag..med matsäck o kameror i bagaget..
Vilken fin vecka detta lovar att bli..jag bara myser över vad den kan ha med sig..  Besked om vad för sorts barnbarn vi alla väntar på..skogsrundor..en hel dag med barnbarnet då vi ska hitta på massor av kul.. Sen ska jag prova några nya recept..återkommer med det om det blir bra..
.
Men nu ska jag äta färdigt min frukost..vaknade så sent att jag halkat efter i mina matrutiner.. Annars så funkar ätandet riktigt bra tycker jag..sockervärdena e helt normala o jag mår bra på den fronten..Hjärtat verkar svara bra på medicinen,,det enda som retar mig lite e att jag fortfarande e väldigt trött..  Orken e knapp..så allt går i sakta mak..men..å andra sidan..engelsson har inte bråttom..
Ha nu en riktigt bra dag där ute i landet..kram på er...


Postat av: sladdertackan

Publicerad 2011-09-26 16:36:03

Skönt att medicinen fungerar. Kram på dig!

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2011-09-26 17:31:24

Hej o tack för alla vackra bilder, en lisa för själen., Det är så mysigt att se kort från andra håll i landet, landskapen växlar ju oerhört mycket och här hos oss är det mest barrskog och tjärnar som dominerar. Därför är det lyx att få se lövträd i höstskrud hos dig!

Jag förstår att du vill ha en del inlägg låsta, min dotter har så också i sin blogg. Själv har jag valt att inte skriva om väldigt personliga saker, än så länge, efter fem år på nätet, så har jag inte det behovet. Men den dagen kan mycket väl komma. Vet du, sitter just nu o tittar på en domherre som sitter i lönnen utanför mitt fönster, betyder dt snö tro? Kan inte minnas att jag tidigare sett någon på hösten.

Tack för tipset om kamferdroppar, tänk, det minns jag precis hur det luktar. Jag var öronbarn och mamma dränkte bomullstussar i kamfer eller så köpte hon kamferbitar som hon lindade in in bomull o hade in i öronen på mig, jag lovar, det bedövade det onda!

Kram från pörtet

Postat av: Cicki

Publicerad 2011-09-26 22:58:57

Vad härligt att läsa att du vaknat upp och känner dig så pigg. Skönt att höra att medicinen verkar fungera. Orken får du nog tillbaka så småningom. Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej