Nämen oj...

Publicerad 2011-09-16 09:55:12 i Allmänt,

engelsson sov länge idag..vaknade först runt niosnåret..  Sambon hade tassat upp o väckt skolbarn o låtit mig sova ut.. O det erkännes att det nog behövdes.-.jag har sovit som en kratta i en hel vecka tack vare mitt diskbråck..
.
.
Ute skiner solen så fint..silar genom björklöven som om det vore sommar rentav..Hade inte bladen på björken varit så gulnade så hade man för ett ögonblick kunnat lura sig..  Ute i engelssons älskade trädgård har pumporna växt sig stora o fina.. Löken o potatisen e uppe nu..de sista tomaterna lär vi få plocka gröna med grenar o allt o hänga upp..så får de mogna inomhus.. Allt som frodats i krukor ska jordas inför vintern..nästan lite sent för det egentligen..men detta hemska regnande har förskjutit en massa projekt för mig..
Nu ska engelsson svepa det sista kaffet o sen få fart på den här fina dagen som ligger framför oss..


Postat av: paloma

Publicerad 2011-09-16 10:44:58

Godmorgon! Så mysigt med egen trädgård! Men vad jobbigt med diskbråcket! Stackare! Hoppas du får en trevlig helg! KRAM

Postat av: AprilSus

Publicerad 2011-09-16 17:25:41

Snäll sambo du har som låter dig sova ut, det behövs ibland.

Tack för dina vänliga ord både på bloggen och på FB. Känns ju jätte skönt att fått ett sånt positivt besked, men lite oro hänger sig ändå kvar, för det är klart vi undrar vad som är orsaken till dessa onda revben? Kanske finns det en naturlig förklaring, som att hon växer eller något liknande, men jag vill ju ändå få ett svar.Ja, dessa värkande kroppar och det ostabila väder ser verkligen till att man inte alltid för saker gjort som man tänkt sig. Skulle behöva få mina fönster rena och just nu är ju vädret bra, men då sätter förkylningsvärken stopp istället.Önskar dig en fin och bra helg, vännen. Massor av kramisar!

Postat av: strömma

Publicerad 2011-09-16 21:39:04

Vad skönt att du fick sova ut. Har man värk så är ju oftast sömnen si och så.

Hoppas det går bra med allt skördande och fixande i trädgården för dig. Det är ju så gott det man har odlat själv.Med önskan om en fin helgströmma

Postat av: Jill

Publicerad 2011-09-16 22:11:41

Mysigt med sovmorgon, det kan man verkligen behöva.Nu hoppas vi på att det fina vädret håller i sig över helgen. Ha en riktigt fin helg!

Postat av: Ragnvi

Publicerad 2011-09-17 07:18:17

Host, host, host...och morning! Inatt har jag haft en riktig skitnatt! Hosta o kramper i benen...

Älskar dina svampbilder! Men hoppas vi får se ditt doktorsskåp också!

Kramen o ha en skön helg!

Ragnvi

Kommentera inlägget här
Publiceras ej