Sedärja.....

Publicerad 2011-09-30 18:32:03 i Allmänt,

ännu en dag har tuffat runt med engelsson..  En riktigt vilsam dag har det varit.. Passat barnbarn har sambon o jag gjort medan dottern gjorde provet..men det som skulle ta 5 timmar tog en halvtimme.. Så det var inte så väldans mycket vi passade den lille mannen..  Som e förkyld som attan..han snörvlar o hostar o står i... Inget som hindrar honom på något vis i hans dagliga förehavanden..  Det pladdras o funderas o ritas o byggs lego med oförminskad energi..det enda man märker av hans förkylning förutom hostandet då..e väl lite kortare stubin o tålamod med tillvaron..
.
.
Sen har engelsson rotat vidare i sin alltmer fascinerande släkthistoria.. Ja du milde vilka roliga figurer det göms där.. Jag har ju alltid varit väldigt nyfiken på min släkt..o historia e ju engelssons älsklingsämne alla kategorier.. O nu får jag utlopp för mina skills att rota o leta..o dra slutsatser o rota vidare från dessa tills man hittar rätt.. O nog har jag hittat spännande saker alltid... en hel del totalt oväntade vändningar har historien tagit.. Många långa samtal med syskonen har det blivit o lär bli framöver..för de e ju lika nyfikna som jag..
.
.
Något riktigt roligt har jag att förtälja..  Min vikt har vänt neråt igen..efter att ha stått blickstilla i flera månader så dalar det igen...Minus två kg på en vecka.. Jag har strypt kolhydratintaget till ett minimum o ökat på promenaderna..o det ger resultat.. Mina yngsta döttrar e bra promenadpartners..idag var jag o Isabelle ute o gick en runda mitt på dan o nu om en stund så ska vi ut igen..  Det var nästan för varmt att gå på dagen..vi har haft en otroligt fin höstdag idag..ja mer som en sommardag faktiskt..  engelssson travade runt i bara t-shirt utan o frysa ett dugg.. Tvärtom var jag helt slut när vi kom hem o fick tanka en massa vatten..
.
.
Nu ska jag strax trava ut..ha en fin kväll alla fina..kram


Postat av: Tussan

Publicerad 2011-09-30 20:36:00

Vad fint du har skrivit Syrran, o vilken fin bild.. ha en bra kväll kram

Postat av: Tussan

Publicerad 2011-09-30 20:38:15

Vad fint skrivit Syrran, o vilken fin bild du har satt.. kram [:))][:))]

Postat av: Cicki

Publicerad 2011-09-30 21:17:54

Vad duktig du är. Vi måste ta tag i det här med promenader och vikt. Men just nu är det vinden som har högsta prio. Vi mellanlandar i lägenheten där det rensas friskt. Nu är det tre högar, kastas, loppis och sparas. Tack och lov är sparahögen ganska låg. Påminn mig till våren om skott från ödesträdet....:-)

Postat av: Stevie

Publicerad 2011-10-01 02:17:44

GRATTIS till viktminskningen!

Har varken gått upp eller ner,

men ser ut som en fotboll i ansiktet av kortison.

:o(

Vi har haft toppenväder i två dagar nu,

lär bli dåligt igen på Söndag!

Men en får vara glad så länge vi har väder alls!

:o)

Ha en fin Helg!

:o)

Kramizar

Stevie

Postat av: Boman

Publicerad 2011-10-01 06:11:35

Oh så fina rönnbär! Här är alla svarta, andra hösten i rad. Bidde ingen gele:-( Min släkt är ordentligt genomrotad, på ena sidan ned till 1630 talet. På andra sidan slutar all info vid en kyrkbrand där böckerna förstördes. Kul att veta varifrån ens anlag kommer.

Postat av: paula i pörtet

Publicerad 2011-10-01 16:48:40

Ljuvliga bilder här som vanligt! Ja nu får man svettas som mitt i sommaren! Men vad gör det, sen väntar minst ett halvår utan svettande annat än möjligen i bastun!

Spännande med släktforskning, jag skulle gärna börja, men jag har ju hela släkten i Finland och vet inte riktigt hur jag kommer igång. Jag har nämligen inte en enda äldre släkting i livet längre, o ingen således som kan berätta något om livet förr.

Grattis till förlorade kilon, jag kämpar ju jag med, dock inte med LCHF eftersom jag har svår åderförkalkning och måste se upp med fettet.

Jag har nog hamnat i ett vakuum för tillfället. Men skam den som ger sig.

Ha nu en fortsatt fin helg/Kramen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej