Natten kurar runt huset..

Publicerad 2012-02-19 01:08:43 i Allmänt,

jag o maken varvar ner efter en lång kväll..med besök av en god vän..en aningen konstig melodifestivalomgång o en massa god mat..  Ja denna Ranelid..vad säger man..engelsson finner liksom inga ord..han var väl underligare än vanligt..milt sagt..o lämnade en något fadd bismak i munnen..  Ja för vad ska man egentligen tycka om en knallorange uppenbarelse i tangofrissa som på knorrande skånska deklarerar nån fullständigt intetsägande hyllning till kvinnan.. Det värsta var nästan när han väl insett att han gått vidare o helt sonika lämnar den stackars Sara Li o struttar iväg i nån konstig segerdans..  Hallåå herr Ranelid ni var väl två om låten.. Han kunde väl uppmärksammat henne på något vis kan engelsson tycka..men det hade han inte en tanke på..utan det blev nån konstig enmansshow av det..  Näää vet han vad Ranelid...sånt beteende imponerade då inte på nån här hemma..
.
.
Förutom det ovannämnda så har väl lördagen inte varit så innehållsrik.. En shoppingtur med Isabelle hann vi med i snövädret på förmiddagen..det ömsom regnade ömsom snöade..o det tärde nog en del på snön som låg..skönt det..hoppas allt regnar bort
.
.
I fredags var vi i Ronneby..vi skjutsade yngsta dottern till skolan o passade på o gå lite i affärer när vi ändå var i stan..o sen fotade engelsson lite vid kanalen..vacker stad lilla Ronneby.
.
.
.
.


Postat av: Cicki

Publicerad 2012-02-19 02:18:43

Ronneby är en vacker stad. I ett kortvarigt äventyr före sambon höll jag på att bli bonnmora där nere. Så jag är ganska bevandrad i den stan. Som en rest av det äventyret så har jag fortfarande kontakt med vänner som bor i Backaryd. Fast nu var det länge sedan vi var ner och hälsade på dem.

Postat av: Ingrid

Publicerad 2012-02-20 15:47:15

Ohh, vad duktig du är på at fota!!! vad gäller melodifestivalen håller jag med till punkt och pricka, fy vad dåligt uppförande mot tjejstackaren som väl var den enda som KUNDE sjunga!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej