IKEA avklarat..

Publicerad 2013-05-30 21:52:00 i Allmänt,

med nöd och näppe. Vi åkte dit idag med yngsta dottern som behövde lite möbler till sitt rum.  Det var lugnt och stillsamt i varuhuset..inte mycket folk eller så märktes de inte av i detta jättekomplex..IKEA Älmhult har växt till ett jättevaruhus, otäckt stort.  Men vi travade runt och hittade det vi skulle och det blev både tyger och möbler och annat smått--plus en stor krukväxt, sex nya soffdynor som kostade 29 spänn styck..fånigt billigt både de och  ett miniväxthus  för summa 19 kr hittade jag på fyndet.
.
.
Väl utanför så står vi inför det aningen stressande faktum att allt detta ska in i bilen.. Ja eller stressande för mig men inte för maken..han pusslade och pusslade och finurlade och vips var allt inne i bilen..och inte tappa han humöret en endaste gång..en sån man jag har. Väl hemma så kunde jag till min enorma glädje konstatera att dynorna passade perfekt ivår gamla soffa så nu åker de gamla nersuttna dynorna på tippen och dessa ska få nya fina överdrag.. Dottern har bankat och grejat med sitt sen vi kom hem o snart har hon nog byggt ihop sina nya möbler..medan jag och maken bara sitter och finns till..
,
,
Ni får ha en bra kväll..det som återstår av den..ses i morrn


Postat av: Janne

Publicerad 2013-05-30 22:27:15

Oj vilken fynddag du har haft Engelsson ! Henriksson och Nielsen är nyfikna på att få se hur Engelsson ser ut ? Lägg ut ett foto på bloggen så får vi se. Ha det bra !

Postat av: Mia

Publicerad 2013-05-31 08:33:13

Buuhuuuu, orättvist!!! Jag vill också till IKEA! *snyft* Men 35 mil till Sundsvall, 40 mil till Haparanda...jaja ;) Fast jag vet förstås inte vad jag skulle köpa där, men det är en annan fråga... *L*
Duktig man, duktig dotter! Min äldste o jag åker till Lycksele idag och införskaffar husgeråd och en ev köksmöbel, han tänker sluta vara mambo på måndag! :-)))
Kram på dig, goa du!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej